Takto vyzerá láska. Nádherné foto i vyznanie Kaliho dvojročnej dcérke

Patricia Poprocká, 25. februára 2021 o 04:28

Láska, láska a ešte raz láska. Dvojročná dcérka Nelly je pre známeho rapera Kaliho všetkým už od narodenia. Zmenila mu život, jasne určila priority a spevák sa o svoje šťastie delí aj na sociálnych sieťach. Najnovšie takouto nádhernou fotkou.

Túlil si ju k sebe na hrudi už keď bola bábätko, brával ju so sebou do štúdia (to ešte v nekoronových časoch, áno, aj také boli...), a rovnako rád si ju túli aj dnes, keď má malá slečna dva roky.

Zbytočné sú aj slová, jednoduché srdiečko namiesto komentára k fotografii hovorí za všetko. O niečo výrečnejšia bola Kaliho manželka Alica. „Mne sa ani nikam nechce bez nich,“ napísala.

S manželom sú na tom rovnako, ten sa pred časom vyznal, že sa mu nechce ísť ani vyniesť smeti, tak rád trávi čas s rodinou a že nerozumie, ako môže niekto svoje dieťa opustiť.

Ich Nelly oslávila 15. februára dva roky, čo oslávili veľkou tortou. „15.2 o 7:04 sa mi zmenil život od základu a dnes je to druhý rok, čo patrím k najšťastnejším ľuďom na svete. Prajem ti len nech si zdravá, o všetko ostatné sa postarám, sľubujem. MILUJEM ŤA. Všetko naj láska k tvojim dvom rokom,“ napísal dcérke.



Dva roky dozadu.


Čo je dnes viac?


Šťastná rodinka.


Kúsok každodennosti.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >