Raper Kali sľúbil dcérke pri narodení, že jej raz postaví dom. Sľub teraz splnil, pozrite sa, ako!

Patricia Poprocká, 30. apríla 2020 o 05:14

Že raper Kali svoju rodinu miluje nadovšetko, je dávno známe. Spevák sa tým netají a už od narodenia dcérky sa delil o šťastné okamihy na sociálnych sieťach. Ak by si niekto myslel, že v čase korony sa na tom niečo zmení, alebo že sa mu rodinný život zunuje, je na omyle. „Fixol som sa na nich ešte viac,“ odkazuje raper a zverejnil túto krásnu fotku svojich dvoch dôležitých žien.

Kali priznal, že mu chýbajú koncerty a kontakt s fanúšikmi, na druhej strane mu to však vynahrádza rodina. „Často sa pýtate, ako zvládam karanténu alebo toto obdobie celkovo a čo robím. Chýbajú mi koncerty a kontakt s fans, extrémne. Ale prijal som to ako to je a fixol sa na ne dve ešte viac ako predtým a teším sa na každé ďalšie ráno,“ napísal na Instagrame.

Rodine sa venuje naplno, a ako vidno, o aktivity nie je núdza. Raper sa pustil aj do stavby domu, zatiaľ však len plastového. „Keď si sa narodila, som sa zaprisahal, že ti jedného dňa postavím dom, Nelly... tatino splnil, čo slúbil,“ žartoval pri tejto fotografii.

S dcérkou spolu radi obedujú, i keď: „Jediný, kto nemá radosť z toho, že spolu jeme, je mama,“ napísal k tejto fotke po jedení špagiet.

Malá Nelly aj sama rada varí, a to hneď od rána, ako správna gazdiná, má vo svojej kuchyni takýto skvelý poriadok.

Pred mesiacom sa Kali zaspomínal a zverejnil sériu fotiek s Nelly – od maličkého bábätka po súčasnosť. (Pozriete si ich, ak kliknete na šípku vpravo.)





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >