Kali: Nechápem, ako môže niekto opustiť dieťa, mne dcéra chýba, už keď idem vyniesť smeti

pt, 30. júla 2020 o 04:38

Z dcérky rapera Kaliho rastie rozkošná slečna a jej otec je do nej zbláznený. Ako vraví, neopustil by ju za nič na svete a nerozumie rodičom, ktorí sú schopní odísť od svojho dieťaťa. „...však ona mi chýba, už keď idem vyniesť smeti,“ napísal na Instagrame.

Kali s manželkou Alicou a dcérkou Nelly.

Foto: youtube.com/Kali Records

Rodičom, ktorí opustili svoje dieťa, Kali jednoducho nerozumie. „Často sa pýtam sám seba, ako môže otec alebo matka opustiť svoje dieťa a ísť za inou/iným a tváriť sa, že dieťa nemá. Poznám prípady, kedy sa už počas tehotenstva chlap vysral na svoju ženu a po pôrode vôbec nejavil záujem o to bábo. Alebo sa zmotať tak na chlast, drogy, hazard, ku*vy, že sa dieťa stane až prekážkou,“ zamyslel sa na sociálnej sieti, čím si vyslúžil množstvo súhlasných statusov.

„Dá sa pochopiť rozpad vzťahu tatka s mamkou, ale ne s dieťaťom. Šak ona mi chýba už keď idem vyniesť smeti,“ vyznal sa raper.


Dcérke nič neodoprie, dokonca ani keď sa potom cíti „narobený ako po 24ke pri sústruhu“. Aspoň takto komentoval rodinné prechádzky, na ktorých nosí Nelly v náručí. „Cením si tieto prechádzky,“ konštatoval stručne.


Priznal, že aj u nich doma to vyzerá ako v každej inej domácnosti s malým dieťaťom. „Ja keď chcem byť niekde na 13:00, musíme sa začať chystať o 11:00 a aj tak to nestihnem,“ napísal k tejto fotografii, kde si šťastná Nelly hovie opäť v tatinovom náručí.


Nelly s mamou.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >