Tá je roztomilá! Vymodlená dcéra slávneho športového páru oslávila rok a je to celý otec

pt, 11. decembra 2022 o 05:20

O Emeline prišli, keď nemala ani dva roky, utopila sa v bazéne počas návštevy u priateľov. A hoci sa potom manželom Bodemu a Morgan Millerovcom narodili ešte traja synovia, z ktorých sa nesmierne tešili, štvrtá v poradí, dcérka, bola predsa len niečo výnimočné.

Nedávno malá Scarlet Olivia oslávila svoj prvý rok a jej rodičia sa pochválili dievčatkom i na sociálnych sieťach. „Tak veľmi sme sa za teba modlili a teraz nemožno slovami opísať, aký špeciálny dnešok pre nás je. Tak veľmi si milovaná toľkými ľuďmi,“ vyznala sa jej mama Morgan Miller, niekdajšia plážová volejbalistka, dnes manželka slávneho lyžiarskeho šampióna Bodeho Millera.


Podobne ako predtým Emeline, aj Scarlet sa viac podobá na otca. A to už od prvých mesiacov. Rodičia si chvíle s ňou vychutnávajú plnými dúškami.


Prvé pokusy plazenia sa pred niekoľkými mesiacmi.


Millerovci sú veľká rodina. Morgan a Bode majú spolu štyroch synov – Nasha, Eastona, dvojičky Ashera a Aksela. Z predchádzajúcich vzťahov má Bode ešte syna Nateho a dcéru Dace. A takto to vyzerá, keď sa stretnú všetky generácie.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >