SÚŤAŽ: Vyhrajte poukážky na nákup detského oblečenia v H&M za 30 eur, dnes je posledný deň!

PR článok, 11. apríla 2019 o 03:30

Ak potrebujete doplniť jarnú garderóbu svojho potomka, súťažte s nami do 11. apríla o tri poukážky na nákup oblečenia v obchodoch H&M v hodnote 30 eur. Pozorne si prečítajte text, na jeho konci nájdete súťažnú otázku. Odpoveď na ňu sa skrýva práve v článku.

Tohtoročná jarná kolekcia.

Foto: H&M

Nová detská kolekcia H&M je túto jar inšpirovaná populárnym námorníckym trendom. Okrem typických námorníckych vzorov, ako sú kotvy či pásiky, však môžete v tohtoročnej jarnej detskej kolekcii očakávať aj veselé letné potlače či svieže jarné farby ako sú biela, belasá a námornícka modrá. Kolekcia je plná skvelých nápaditých tričiek, cool šortiek či iných trendových kúskov pre malých aj veľkých!


Nechýbajú ani štýlové doplnky v podobe šiltoviek, sandálov, tenisiek či veselých čeleniek pre vaše najmenšie princezné. Na dievčatá čakajú v kolekcii okrem skvelých doplnkov aj romantické šaty s volánmi alebo čipkou. Kolekcia je naozaj rôznorodá a plná skvelých nositeľných kúskov, ktoré sa medzi sebou výborne kombinujú a svojimi komfortnými strihmi sú do jarného počasia priam stvorené. Inšpirujte sa detskou kolekciou v H&M aj vy a prineste do šatníka vašich detí nový vietor a štýlové kúsky, ktoré vynosia celú sezónu.

Najaktuálnejšie trendy za najlepšiu cenu sa H&M snaží prinášať svojim zákazníkom udržateľným spôsobom, a dokonca sa zaviazalo, že do roku 2030 bude vyrábať produkty iba z recyklovaných alebo udržateľne získaných materiálov. Práve preto je tohtoročná detská kolekcia Conscious, čo znamená, že je uvedomelá a vytvorená z udržateľných materiálov. V kolekcii sú použité materiály ako napríklad recyklovaný polyester, recyklovaná bavlna, lyocell alebo tencel. Túto jar môžete preto nakupovať nielen štýlovo, ale zároveň aj uvedomelo.

Jarná kolekcia je dostupná v detských oddeleniach vo všetkých kamenných predajniach na Slovensku.

„Užite si jarné dobrodružstvá spolu so svojimi deťmi v kolekcii H&M teraz so skvelou ponukou – 20 % zľava v detskom oddelení pri nákupe nad 25 eur! Ponuka je platná vo všetkých kamenných predajniach na Slovensku od 4. 4. 2019 do 21. 4. 2019.“

Súťažná otázka:

Do 11. apríla napíšte na e-mailovú adresu redakcia@ahojmama.sk odpoveď na otázku:

Z akých materiálov vyrobilo H&M aktuálnu jarnú kolekciu?

Troch výhercov súťaže vyžrebujeme 12. apríla. Tešíme sa na vaše odpovede!

A tu si môžete pozrieť ďalšie výrobky z novej detskej kolekcie!











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >