Šťastie našla v náručí ženy. Lyžiarska šampiónka má manželku a dvoch synov: Niet lepšieho pocitu na duši, než keď sme spolu

Patricia Poprocká, 8. februára 2023 o 05:29

Svoju lesbickú orientáciu a päť rokov trvajúci vzťah so ženou priznala v roku 2012. V tom istom roku sa jej narodil aj prvý syn, Elvis, ku ktorému o tri roky pribudol mladší Maximilan. Švédska lyžiarska šampiónka Anja Pärson jej dnes šťastnou matkou a manželkou svojej dlhoročnej lásky Filipy Radin

Anja Pärson so svojou manželkou Filipou vychováva dvoch synov.

Foto: Profimedia

Filipa je od Anje o osem rokov staršia a pár tvoria od roku 2007. Oficiálne manželstvo uzavreli v roku 2014 a dnes si takto harmonicky žijú v rodnom Švédsku. „Nikdy nie je tak tak dobre na duši, ako keď sme spolu,“ vyznala sa.


Anja pochádza z rovnakého mesta ako legendárny Ingemar Stenmark, Tärnaby, a má za sebou úspešnú kariéru. Je olympijskou víťazkou v slalome v roku 2006 v Turíne, okrem toho má ešte ďalších päť olympijských medailí. Je sedemnásobnou majsterkou sveta. Svoje spolužitie so ženou netají, napokon, vo Švédsku je v tejto oblasti spoločenská atmosféra výrazne iná než u nás. Priznala, že zažila sexuálne obťažovanie zo strany mužov. S Filipou sú evidentne šťastné, nahodené v spoločnosti, i doma s teplotou na gauči.



Aká by to bola zima v rodine lyžiarky bez lyžovačky. Vybrali sa na ňu svorne celá veľká rodina. Starý otec koučuje, stará mama sa stará o horúcu čokoládu a sendviče. A všetkým je fajn.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >