Srdiečková súťaž pre tvorivé mamičky. Pošlite fotku a vyhrajte!

pt, 18. februára 2020 o 04:51

Mamičky, ktoré radi tvoria, majú opäť možnosť prezentovať svoje diela. V rámci projektu Čo dokáže mama, ktorý združuje 41-tisíc žien, vyhlasujú jej organizátorky novú súťaž. Hlavným motívom je tentoraz srdiečko, keďže Srdiečková súťaž bola spustená symbolicky na Valentína.

Do hlasovania možno prihlásiť akýkoľvek výrobok v tvare srdiečka alebo so srdiečkovým motívom.

Foto: shutterstock.com

Do súťaže teda môžu mamičky prihlásiť svoje akékoľvek výrobky v tvare srdiečka, prípadne také, čo obsahujú srdiečkový motív.

Postup je jednoduchý – fotografiu diela treba poslať na email sutaz@codokazemama.sk aj s menom, priezviskom a kontaktnými údajmi. Mamičky, ktoré svoje výrobky aj predávajú, môžu zaslať tiež link na obchodík alebo internetovú stránku, ktorú by radi prezentovali. Urobiť tak treba do 5. marca.

Do súťaže možno prihlásiť len jeden výrobok a zúčastniť sa môžu aj mamičky, ktoré už v predchádzajúcich ročníkoch nejaké ceny získali. Súťaž je určená iba matkám, na veku detí nezáleží.

Čo dokáže mama následne 6. marca zverejní všetky prihlásené diela aj s odkazmi na svojej fanpage, kde spustí verejné hlasovanie. To potrvá do 25. marca. Tri výrobky s najväčším počtom lajkov potom posúdi štvorčlenná porota, ktorá rozhodne o poradí a výsledky vyhlási 28. marca.

Víťazky získajú vecné ceny ako kozmetika, knihy a priestor na svoju prezentáciu. Prvá cena je napríklad predajný stánok v hodnote 300 eur na konferencii Umenie byť ženou, ktorá sa uskutoční 4. apríla v Bratislave, za druhé miesto je mediálny priestor na vybraných portáloch vrátane AhojMama.sk, tretie sú knihy.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >