Speváčka Kristína: Áno, toto je to čaro, tieto obyčajné maličkosti

Patricia Poprocká, dnes 05:50

Hrať sa so psom, potešiť sa v meste z fontány, v sade z červených jabĺk alebo len tak sa prejsť chodníčkom v prírode. Áno, to sú každodenné maličkosti, ktoré tvoria naše šťastie, a ktoré zachytila speváčka Kristína v krátkom videu.

Kristína Peláková patrí medzi najobľúbenejšie speváčky na Slovensku, teraz predstavila novú pieseň Snívam.

Foto: archív K. Pelákovej

Podelila sa oň na sociálnej sieti s krátkym výstižným komentárom: „Čaro maličkostí“. Veru, sú to práve drobné detaily, ktoré si možno občas ani nevšimneme, no na ktorých záleží najviac. Čo dokázali v prípade Kristíny, vidieť krásne na tomto videu.



Kristína Peláková nedávno predstavila novú pieseň aj videoklip Snívam. Aj o zábery z natáčania sa podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti.



Jej manžel Marián Kavulič je zároveň aj jej manažérom, spolu majú syna Radka, ktorý v máji oslávil tri roky. „Obdivujem na ňom tú spontánnosť, ľahkosť, živelnosť, nebojácnosť, spoločenskosť. Učím sa pri ňom tak veľa a objavujem a spoznávam na sebe veci, ktoré som mala trochu akoby zatvorené. On mi tie „dvere“ pootvára a ukazuje v mnohých veciach nový pohľad na svet a život,“ povedala pred časom o synčekovi pre ahojmama.sk.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >