Krásna bola už ako dievčatko! Speváčka Kristína zverejnila milú fotku z detstva

Gabriela Bachárová, 21. novembra 2021 o 03:29

Obľúbená speváčka a teraz už i mamička Kristína Peláková bola ako malé dieťa očividne veľmi zvedavá. Veď pozrite!

Kristína Peláková je šťastnou mamou od mája tohto roka.

Foto: Petra Ficová

Kristína Peláková si zaspomínala na svoje vlastné detstvo a na sociálnych sieťach zverejnila peknú fotografiu zo svojich dievčenských liet. „Malá pozorovateľka,” pripísala k fotografii, na ktorej sa so zvedavým pohľadom na niečo alebo niekoho pozerá. Ktovie, či by sama dnes dokázala povedať, čo ju vtedy tak zaujalo.

Pôvabná tmavovláska, ktorá v auguste oslávila 34 rokov, sa narodila vo východoslovenskom Svidníku. K spevu tiahla už ako malá. Keď sa vrátila zo školy, vzala si do ruky mikrofón a spievala. Okrem toho sa venovala tancu a hre na klavír, úspešne absolvovala košické konzervatórium. Preslávila sa viacerými hitmi, pred jedenástimi rokmi reprezentovala Slovensko na medzinárodnej speváckej súťaži Eurovision Song Contest s piesňou Horehronie. V tomto roka jej život prihral novú rolu, stala sa mamičkou.



Kristína je už od mája mamičkou maličkého Radoslava, ktorého má so svojím manželom Mariánom Kavuličom, ten zároveň pôsobí aj ako speváčkin manažér. Rodina nezverejňuje tvár dieťatka, naposledy sa však Kristína aspoň pochválila, ako rastie. Bábätko sa narodilo po štyroch rokoch manželstva, pár sa bral v októbri 2016.



„Radkovi sa na čerstvom vzduchu dobre spinká a ja si v kľude užívam chladnú jeseň," pozdravila speváčka svojich fanúšikov.



Nielen kočiarik. Speváčka svojho synčeka aj nosí.



Milovníčka jesene a jej farieb.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >