Speváčka Ewa Farna ukázala svoje rastúce bruško, dlho ho tajila

gb, 6. marca 2019 o 15:38

Speváčka Ewa Farna (25) dokázala svoje tehotenské bruško utajiť dlhé mesiace, po zverejnení, že sa stane mamou, ho však už neskrýva.

Ewa Farna čaká svoje prvé dieťa.

Foto: Ľuboš Pilc, Pravda

Ewa Farna očakáva narodenie svojho prvého potomka už v krátkej dobe. Má ho s Martinom Chobotom, gitaristom z vlastnej kapely, s ktorým sa vzali po štyroch rokoch chodenia. Termín pôrodu speváčka nezverejnila, ale špekuluje sa, že by to mohol byť už apríl. Na zverejnených fotografiách vidno, že Ewa Farna je už vo vysokom štádiu tehotenstva.

Svoje tehotenstvo Ewa Farna dlho tajila, zverejnila ho originálne, pesničkou Ta o nás, v ktorej účinkuje aj jej manžel. „Táto pieseň vlastne nemala byť nikdy predstavená verejnosti, vznikla pred viac než rokom a pol ako príbeh o nás, bola určená len pre našu svadbu. Boli sme si istí, že je príliš osobná na to, aby išla von, patríme skôr k tým, ktorí si súkromie strážia,“ napísala Ewa Farna na Instagrame. Na konci klipu sa speváčka objaví s tehotenským bruškom. Ewe Farnej sa podarilo utajiť aj svoju svadbu, ktorú mala na jeseň 2017.









Pieseň Ta o nás, ktorou sa speváčka verejne prihlásila k svojmu tehotenstvu.











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >