Slávna modelka zverejnila fotky seba s dcérkou, obe sú nahé. Prehnala to?

Patricia Poprocká, 15. septembra 2021 o 04:30

Fotografia je to vskutku nádherná. Nahá matka s dcérkou v náručí pri okne mrakodrapu, v pozadí slnkom ožiarená panoráma New Yorku. „Dovoľ mi povedať ti o meste, kde som sa zaľúbila do tvojho otca,“ okomentovala snímku na Instagrame svetová topmodelka Elsa Hosk. Okrem množstva srdiečok sa jej však dostalo od fanúšikov aj tvrdej kritiky.

Je nahota prirodzená alebo toto už modelka prehnala? Výčitiek sa jej dostalo najmä za to, že zverejnila fotografiu svojej malej dcérky Tuliki, ktorá sa nemôže brániť ani dať súhlas.

„Nič v zlom, Elsa, ale na internete je veľa úchylných mužov i žien, ktorí si môžu stiahnuť túto fotku a zneužiť Tuliki. Kým mnohí z nás to vnímame ako prirodzené, mnoho ostatných v tom vidí spôsob ako ublížiť deťom a tie sa nemôžu brániť, prosím, buď opatrná,“ znie jeden z početných odkazov.

Aj ďalší priaznivci poukazujú na riziko zneužitia fotografií a na množstvo pedofilov na internete. „Prosím ťa, nezverejňuj svoje nahé dieťa na sociálnych sieťach, nemyslím, že chceš, aby mali z toho pochybní ľudia radosť,“ napísal jeden z nich s tým, že keď malá Tuliki vyrastie, nemusí sa jej páčiť jej nahá fotografia na Instagrame. „Rešpektuj jej súkromie,“ vyzval modelku ďalší.

Else Hosk sa dostalo aj tvrdších výčitiek, vrátane vulgárnych. „Každé dieťa si zaslúži matku, ale nie každá matka si zaslúži dieťa.“ „Prosím vás, pomôžte jej niekto skôr než to dieťa niekto znásilní.“ „Sú je...tí,“ komentoval ďalší.

A čo na to samotná modelka? Ako vysvetlila, nahota je niečo prirodzené a nemali by sme žiť v strachu z bláznivých chorých ľudí.

Čo myslíte vy?


ANKETA:

Ako vnímate fotografie Elsy Hosk s dcérkou?

27,4%



52,6%



1,1%



17,9%



1,1%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >