Propagovala najdrahšiu podprsenku sveta, teraz dojčenie. Modelka Elsa Hosk, ktorá vyzerá ako princezná z Frozen, pri dcérke žiari šťastím

Patricia Poprocká, 5. apríla 2021 o 04:48

Podobá sa na princeznú Elsu z rozprávky Frozen, aj sa rovnako volá. Pred pandémiou na módnych mólach predvádzala údajne najdrahšiu podprsenku všetkých čias, a teraz sa na sociálnych sieťach delí o nádherné fotografie, ako dojčí svoju dvojmesačnú dcérku. Švédka modelka Elsa Hosk si materstvo naozaj vychutnáva.

Dojčenie na požiadanie, ak treba, aj v aute. Tak vyzerá aktuálna foto švédskej krásky, na ktorej si jej maličká princezná spokojne drieme pri prsíku.

Elsa svoju dcéru pomenovala Tuuli Joan, po modelkinej mame a starej mame svojho partnera, „dvoch silných ženách“. Ako sa vyjadrila, pôrod bol moment, na ktorý je najviac pyšná z celého svojho doterajšieho života. „Prišla si na svet ako super-žena s pästičkou pri tvári. Vždy ťa budeme ľúbiť...,“ napísala k fotografii, na ktorej si s partnerom, dánskym podnikateľom Tomom Dalym vychutnávajú prvé chvíle v trojici.

Hoci Elsu jej telo živí, netají sa ani stopami, ktoré na ňom tehotenstvo zanechalo. „Ovísajúca koža v páse, stále trochu vypuklé bruško... Tie nedokonalosti, malé známky, pripomínajúce vám, že ste deväť mesiacov nosili život, cením si vás a milujem vás,“ napísala k tejto fotografii.

Najmilšia tvár, akú modelka pozná.

Instagram a realita. Pointu nájdete na tretej fotografii, ak si rozklikáte šípkou na pravej strane obrázku, naozaj stojí za to!

Prvý deň malej Tuulis na pláži. Dojčilo sa aj tam, ako inak.

...Aj ráno v posteli.

Reklamná foto z pikniku v prírode.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >