Slávna modelka pred časom zverejnila foto, na ktorej je s dcérkou nahá, teraz provokuje ešte viac

pt, 15. marca 2022 o 04:36

Nahota je pre ňu niečo prirodzené, aj preto pred časom zverejnila svetoznáma topmodelka Elsa Hosk svoju fotku so sedemmesačnou dcérkou, kde sú obe nahé. Po kritike, ktorá sa zdvihla na sociálnych sieťach, ju stiahla, teraz však prichádza s ďalším, odvážnejším pokusom.

Elsu Hosk prirovnávajú k princeznej Else z rozprávky Frozen.

Foto: REUTERS

Na škandinávskej titulke časopisu Vogue pózujú nahí traja – ona, jej partner Tom Daly a aj malá dcérka Tuuli, ktorej nedávno minul rok. Dievčatko je viac zaujaté jablkom ako fotením, čo ale len zlepšuje celkový dojem fotografie. A Elsa Hosk je spokojná. Ako uviedla, táto titulka je to pre ňu v celej jej kariére niečo špeciálne. Podiel na tom má určite aj to, že vychádza v jej rodnom kraji, keďže ona sama je Švédka. „Cítim sa najviac doma, ako snáď ešte nikdy,“ komentovala fotografiu. „V mojom tele, na titulke, s mojimi dvoma láskami...“

Fotka sa teší obľube aj u modelkiných instagramových fanúšiukov. Na rozdiel od septembra, keď zverejnila fotografiu, na ktorej nahá s nahou dcérkou v náručí stojí pri okne mrakodrapu, za nimi slnkom ožiarená panoráma New Yorku. Vtedy jej vyčítali, že je to neetické voči Tuliki, ktorá sa nemôže brániť ani súhlasiť, a upozorňovali na riziká zneužitia zo strany pedofilov či šíriteľov detskej pornografie.

Dnes sa jej dostáva len pochvalných komentárov a srdiečkových emotikonov. „Prekrásne!“ „Nádherná rodina.“ „Neuveriteľné.“ „Elsa, toto je jedinečné!“ Čo poviete vy?


Zaujíma vás, čo Else práve šepká Tom? „Akurát som jej vravel, aké má šťastie, že je so mnou na titulnej strane,“ smial sa na svojom instagramovom profile dánsky podnikateľ, ktorý s modelkou tvorí pár od roku 2015.


ANKETA:

Páči sa vám fotografia Elsy a jej rodiny?

37,4%



57,6%



5,0%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >