Šikovnejšia trénerka či kuchárka? Vzdelávam sa v oboch, vraví vysmiata Nasťa Kuzminová

Patricia Poprocká, 6. júla 2023 o 13:21

Nie každý trávi leto dovolenkovaním pri mori. Nasťa Kuzminová má momentálne plné ruky práce. S milovaným biatlonom i varením. „Čo myslíte, v čom mám viac skúseností?“ pýta sa na sociálnych sieťach.

Pristane jej to aj v kuchyni.

Foto: facebook Naste Kuzminovej

Momentálne trávi dni Nasťa s mladými biatlonistami, ktorých s manželom Danielom trénujú, na sústredení v Národnom biatlonovom centre v Osrblí. Okrem trénerských povinností zvláda trojnásobná olympijská víťazka aj tie kuchárske. Aj keď priznáva, že v oboch sa aktuálne vzdeláva. Nuž, človek sa môže celý život učiť, hlavne že s úsmevom, ktorý nechýba ani Nasti.


Pri hrncoch, či presnejšie obrovskom kotlíku, stála pred pár dňami tiež, a to v rámci charitatívnej akcie Nasťa varí boršč. Ide o zbierku v prospech organizácie na pomoc chorým deťom Svetielko nádeje, s ktorou Nasťa spolupracuje už niekoľko rokov. Vo varení boršču bola pre covidovú pandémiu trojročná prestávka, o to viac sa z vydarenej akcie tešili všetci teraz. „Ďakujeme každému, kto prišiel, okoštoval, dal si dupľu, zobral svojim kamarátom, príbuzným a všetkým, ktorí prispeli malým bojovníkom zo Svetielka nádeje. Spoločným usilím sme dnes vyzbierali 1000 eur. Pevne verím, že boršč podľa nášho rodinného receptu vám chutil a môžeme sa na vás tešiť aj nabudúce,“ konštatovala Nasťa.


Šport v každodennom živote našej najúspešnejšej športovkyne nechýba ani dnes. Hýbe sa Nasťa aj jej deti, ako inak. Olivia na korčuliach.


Nasťa sa zúčastňuje na viacerých verejných podujatiach, kde sa snaží motivovať k športovaniu ďalších ľudí.



Takto si pripomenuli minulý mesiac Deň otcov. Daniel Kuzmin s Jelisejom a Oliviou.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >