Nasťa Kuzminová s dcérou Oliviou na bežkách: „Možno raz bude z tohto dievčatka veľká biatlonistka a ja jej trénerka...“

Patricia Poprocká, 19. apríla 2023 o 04:53

Aká matka, taká.. Olivka. Trojnásobná olympijská víťazka Nasťa Kuzminová vedie svoje deti k športu. Pätnásťročný Jelisej aj sedemročná Olivia doma veru nesedia, tieto dni trávi celá rodina na bežkách v Nórsku, odkiaľ sa Nasťa podelila o toto roztomilé video.

Nasťa Kuzminová s medailami, ktoré získala na olympijských hrách v Pjongčangu 2018.

Foto: TASR

Najprv sa usmeje do kamery vytešená matka, za ňou rovnako vysmiata Olivia. Aj keby ste nevedeli, o koho ide, podľa tohto gesta by ste ju určite vedeli zaradiť. Toto dievčatko jednoducho patrí k Nasti Kuzminovej, čo priznáva aj samotná športovkyňa. „Aká matka, taká.. Olivka,“ okomentovala toto video. Pozrite sami, ide im to vynikajúco a tá radosť je neopísateľná.



Takto im to svedčalo nedávno na Štrbskom plese, kde Olivia skúšala biatlonovú pušku a Nasťa Kuzminová sa zasnívala nad budúcnosťou. „Možno raz aj z tohto dievčatka bude veľká biatlonistka a ja možno raz pri nej budem stáť ako trénerka. Čo si myslíte, pôjde to?” Nuž, obrázok to je pekný a kto teraz vidí malú Oliviu na bežkách, takmer ako zmenšeninu slávnej mamy, ho určite nepovažuje za nereálny.



Jelisej lyžuje tiež, v tomto roku sa zúčastnil na Slovensku viacerých pretekov, na ktorých sa mu darilo.



Ešte jedna z bežiek. Nórskou krajinou...



Na severe je snehu nadostač.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >