Doprajte si sladké horúce potešenie.
Foto: shutterstockŠálka horúcej čokolády na krásne jesenné večery. Vyberte si z troch receptov
Vyčarí príjemnú atmosféru, zahreje a vylepší náladu po náročnom dni. Šálka horúcej čokolády padne v jesenných dňoch či večeroch náramne vhod, nechajte sa pozvať prostredníctvom niektorého z nasledujúcich receptov.
Recept na víkend - ďalšie články
-
3x huby. Tatarák, perkelt či praženica, vyskúšajte niektorý z rýchlych receptov na hubové pochúťky
Nikdy nechutia tak ako teraz, keď sú čerstvo nazbierané. Hubárska sezóna je v plnom prúde a nie všetky huby musíte len sušiť, mraziť či nakladať. Skúste z nich tatarský biftek, perkelt alebo praženicu. Príprava je veľmi jednoduchá a chuť skvelá.
-
Pravé poľské posúchy, vyskúšajte netradičnú chuťovú kombináciu na olovrant alebo desiatu deťom do školy
Cibuľa s makom? Že nejaká čudná kombinácia? Pre nás možno, v Poľsku sú však takéto cibuľové žemle obľúbenou pochúťkou. Vyskúšajte, to je náš dnešný recept na víkend.
-
Niet nad kyslú kapustu. Ako ju správne naložiť do suda na zimu? Skúste tieto originálne recepty starých mám
Na nakladanie kapusty je teraz ideálny čas. Kyslá kapusta je v zime cenným zdrojom vitamínu C a obsahuje aj množstvo probiotík, patrí medzi najzdravšie potraviny vôbec. A keďže niet nad tú domácu, ponúkame vám tradičné osvedčené recepty na jej nakladanie. Veľa úspechov!
-
Recept na víkend Vynikajúci krémový koláčik s kokosom a skvelou plnkou
Jeseň je tu, tak si ju spríjemnime niečím sladkým pod zub. V lete sa krémové koláče príliš nehodia, v tento čas si ich však môžeme dopriať bez obáv, že sa v horúcom počasí pokazia. Skúste tento vynikajúci kokosový krémový zákusok.
-
Tento jablkový koláč budete milovať. Robí sa veľmi jednoducho a jablká nemusíte ani strúhať
Jablková sezóna je už v plnom prúde a v nej niet nad chutný jablkový koláč. Od jeho prípravy mnohých odrádza zdĺhavá príprava, najmä piplačka s jablkami. Netýka sa to však tohto koláča, tento chutný, šťavnatý a svieži pripravíte naozaj rýchlo a jednoducho za pár minút.
-
Recept na víkend Lahodná chuť Stredomoria 3x passata, vždy iná, vždy skvelá
Letné prázdniny sú za nami, obzrime sa za nimi ešte dnes aspoň symbolicky pri varení. Pripravte si s nami paradajkovú šťavu, ktorú využijete v zime ako omáčku na cestoviny alebo len tak, na pitie.
-
Jablká, čo s nimi? Tipy, ako ich rýchlo a jednoducho spracovať
Jablká už začínajú dozrievať, a tým čerstvo odtrhnutým zo stromu sa nič nevyrovná. Nie všetky však stíhame zjesť. A ak k nim pridáme ešte tie popadané zo stromu, otázka „čo s nimi?“ je namieste. Skúste niektorý z našich tipov na spracovanie jabĺk.
-
Recepty
Hrnčekové rožky (fotorecept)
-
SPRÁVY
968. deň: Vieme, koľko vojakov vyslal diktátor Kim proti Ukrajincom, hlási Soul. Na eskaláciu odpovie
-
ŽENA
Super zasýti a kalórie pri nej počítať nemusíte! Reč je o...
-
CESTOVANIE
KVÍZ: Zahrajme sa pravda/lož! Najväčšie, najdlhšia, najstarší... A aj Angelina Jolie. Poznáte Slovensko?
-
ZDRAVIE
Aký problém s očami vás trápi? Očný lekár popisuje príčiny a riešenia častých ťažkostí