S milovaným mužom na milovanom mieste. Vyliečená Aneta Parišková dostala od manžela krásny darček k narodeninám

Gabriela Bachárová, 30. mája 2022 o 04:30

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková zvíťazila nad zákernou rakovinou a znovu žije normálny život. Užíva si ho plnými dúškami.

Aneta Parišková pred dvomi rokmi smutnou fotografiou z nemocnice oznámila, že jej diagnostikovali zhubné nádorové ochorenie lymfatických uzlín, takzvaný Non-Hodgkinov lymfóm. S rovnakým ochorením mimochodom roky neúspešne bojoval aj zosnulý český spevák Karel Gott. Je to však choroba, ktorú možno pri včasnej liečbe poraziť. Moderátorkin organizmus zareagoval na liečbu dobre, nádor sa začal zmenšovať a dnes sa považuje za vyliečenú, hoci choroba sa môže kedykoľvek vrátiť.

Nielen svoje 49. narodeniny, ale určite aj vyliečenie z choroby oslávila v našich najvyšších horách. „S milovaným manželom v milovaných Tatrách. Som vďačná za tento darček k mojim narodeninám,” priznala na sociálnych sieťach.

Za milá slová a blahoželania poďakovala aj svojim fanúšikom. „Prajem vám veľa šťastia a lásky,” odkázala všetkým, ktorí jej držali palce.

Aneta Parišková žije najmä pre svoju rodinu. Tretím manželom moderátorky je odborník na informačné technológie Miroslav Polakovič, s ním jediným však nemá deti.



Aneta Parišková sa tým, ktorí ju sledujú na sociálnych sieťach, naposledy prihovorila na začiatku roka, keď všetkým popriala dobrý nový rok.



Moderátorka občas na sociálnych sieťach zverejní aj foto so svojimi deťmi. Fanúšikovia sa tak mohli potešiť i fotografiou zo začiatku aktuálneho školského roku. Prvorodeného Daniela, ktorý navštevuje ôsmu triedu, má s bývalým manželom, českým podnikateľom Danielom Dočekalom, ktorého si vzala v roku 2006. O päť rokov neskôr sa vydala za Kanaďana Marka Sedlmaira, ktorý sa stal otcom dvoch jej mladších detí, piataka Gabriela a tretiaka Nathana. Manželmi boli až do roku 2017.



A takto si moderátorka užívala minulé leto so synmi na americkej Floride. Kŕmili tam veľké ryby malými, pri šnorchlovaní spoznávali podmorský svet a videli aj sochu Ježiša umiestnenú na dne Atlantiku.



Minulú zimu počas liečby. S lekárom Ľubošom Drgoňom, ktorý jej predpísal liečbu a neustále sledoval jej zdravotný stav. Moderátorka ho považuje za svojho anjela strážneho.



Fotografia z nemocnice, ktorou Aneta Parišková pred dvomi rokmi oznámila svoju chorobu. Dnes je už dobre.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >