Chorú Anetu Pariškovú vzal manžel a synovia na výlet: Ten pocit, že aspoň na chvíľu zasa žijem normálne

Gabriela Bachárová, 6. júla 2020 o 04:45

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková (47) od začiatku mája bojuje s rakovinou. Snaží sa však diagnóze nepodliehať a podľa možností žiť normálny život.

„Moji štyria chalani ma zobrali na výlet. Chceli vidieť, kde je možné byť naraz v troch štátoch, teda na Slovensku, v Maďarsku a v Rakúsku. Bolo skvelé byť vonku a mať aspoň na chvíľu pocit, že zase žijem normálne," tešila sa.

Anete Pariškovej diagnostikovali zhubné nádorové ochorenie lymfatických uzlín, Non-Hodgkinov lymfóm. S rovnakým ochorením roky neúspešne bojoval aj zosnulý český spevák Karel Gott. Je to však choroba, z ktorej sa dá pri včasnej liečbe dostať. Našťastie, moderátorkin organizmus zareagoval na liečbu dobre a nádor sa začal zmenšovať, no má pred sebou ešte dlhú cestu.

Okrem manžela jej silu dodávajú aj traja synovia. Prvorodeného Daniela (12) má s bývalým manželom, českým podnikateľom Danielom Dočekalom, ktorého si vzala v roku 2006. O päť rokov neskôr sa vydala za Kanaďana Marka Sedlmaira, ktorý sa stal otcom dvoch jej mladších detí, synov Gabriela (8) a Nathana (7). Manželmi boli až do roku 2017. Tretím manželom moderátorky je odborník na informačné technológie Miroslav Polakovič.

Foto: FB Anety Pariškovej


Foto: FB Anety Pariškovej


Foto: FB Anety Pariškovej


Divákov televízie Joj prekvapilo, keď sa Aneta Parišková po jedenástich týždňoch liečby opäť ukázala na poste moderátorky hlavnej spravodajskej relácie. „Stretnutie s mojou JOJkárskou rodinou a divákmi ma nesmierne potešil Túto psychoterapiu si môžem dopriať len pár dní v mesiaci, keďže som závislá od počtu bielych krviniek a pokynov doktora Drgoňu, ktorý ma lieči. Ale som vďačná aj za tých málo dní," má radosť moderátorka.

Foto: FB Anety Pariškovej


Foto: FB Anety Pariškovej


Foto: FB Anety Pariškovej


Aneta Parišková sa na sociálnych sieťach pochválila aj fotografiou z posledného školského dňa jej synov. „Na tento čudný školský rok určite nikdy nezabudnú ani žiaci, ani učitelia ani rodičia... Aj mojim chlapcom svieti na vysvedčení len Absolvoval. Verím, že ďalší školský rok už bude normálny a moji školáci sa budú tešiť aj zo známok. Dúfam, že dobrých," praje si.

Foto: FB Anety Pariškovej


Starší synovia Anety Pariškovej, Daniel a Gabriel, absolvovali v polovici minulého mesiaca prvé sväté prijímanie, k viere ich vedie moderátorka, ktorá je sama veriaca. „Mali z toho veľkú radosť a hlboký zážitok. Verím, že im úprimná viera v Boha bude celý život dávať silu a nádej pri prekonávaní životných prekážok tak, ako ju viera dáva mne. Teším sa, že som mohla byť pri tom. Áno, tá pani so slnečnými okuliarmi a krátkymi vlasmi som ja," priznala moderátorka.

Foto:


Aneta Parišková oznámila svojím fanúšikom, že trpí vážnou chorobou, z nemocničnej postele v Národnom onkologickom ústave v Bratislave. Držíme jej palce, nech sa uzdraví.

Foto: FB Anety Pariškovej







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >