Rozmyslela si to. Modelka Elsa Hosk svoje nahé fotky s dcérou napokon z internetu stiahla

pt, 16. septembra 2021 o 03:29

Nápor kritiky a výčitiek, ktoré sa spustili na Instagrame modelka Elsa Hosk, neustála. Fotografiu, na ktorej pózuje nahá s nahou dcérkou v náručí pri okne pred panormánou New Yorku, napokon z internetu stiahla.

Elsa Hosk patrí medzi najžiadanejšie modelky sveta. Prirovnávajú ju k princeznej Else z rozprávky Frozen.

Foto: SITA/AP

„Dovoľ mi povedať ti o meste, kde som sa zaľúbila do tvojho otca,“ okomentovala pôvodne snímku na Instagrame, doplnenú o ďalšie dva obrázky, kde sú s maličkou Tuliki opäť bez šiat v posteli.

Pôvodný modelkin zámer bol čiste estetický, ako zdôvodnila, nahota je niečo prirodzené. Na výčitky priaznivcov, ktorí upozorňovali na riziká zverejnenia takejto fotografie na sociálnych sieťach z hľadiska zneužitia pedofilmi reagovala, že by nemali žiť v strachu z bláznivých chorých ľudí.

Fanúšikovia modelke vyčítali, že nerešpektuje súkromie svojej dcéry a zbytočne ju vystavuje rizikám.

„Kým mnohí z nás nahotu vnímame ako prirodzenú, mnoho ostatných v tom vidí spôsob ako ublížiť deťom a tie sa nemôžu brániť, prosím, buď opatrná,“ odkázal napríklad jeden z nich. „Rešpektuj súkromie Tuliki, ona ešte nemôže dať na zverejnenie súhlas,“ vyzýval ďalší.

Ako vidieť, náporu Elsa Hosk napokon ustúpila a predmetné snímky na jej profile dnes už nenájdete. Ani žiadne vysvetlenie, prečo. Na jej Instagrame nájdete fotografiu slnkom zaliateho New Yorku takúto:

Elsina Tuliki:

Obe spolu.

Tuliki so svojím otcom:


ANKETA:

Urobila Elsa Hosk dobre, že odstránila z internetu fotografie?

50,0%



46,7%



3,3%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >