Roman Pomajbo sa so susedmi stretáva na plote. A chváli svoju ženu: Pozrite, štyri deti a smeje sa!

Gabriela Bachárová, 13. apríla 2020 o 05:21

Najskôr ho manželka ostrihala, potom sa išiel s novým účesom pochváliť na plot. Práve tam sa obľúbený herec a humorista Roman Pomajbo (50) v čase koronakrízy stretáva so svojimi susedmi.

Roman Pomajbo je šťastným otcom štyroch detí. Spolu s manželkou si svoje rodičovské radosti a starosti užíva aj v časoch nedobrovoľnej izolácie doma. Keď mu je príliš otupno, zájde si na plot podebatovať so susedmi. A nezabudne pri tom pochváliť svoju ženu. „Matka, učiteľka, pekárka, údržbárka, koučka, kaderníčka. Po mesiaci Zostaň doma musím konštatovať, že moja žena je génius! Ona vie všetko! Nielenže sa dokáže s deťmi učiť, hrať, variť, prať, žehliť, dojčiť, držať ma psychicky nad vodou, ale dnes po prvýkrát v živote bola aj kaderníčkou! Ostrihala ma (už som mal vlasy ako Winnetou) a tak sme mohli vyraziť na návštevu za susedmi. Na plot!" vtipne popísal súčasný život herec.

A nezabudol sa vyznať z lásky k manželke: „Milujem svoju ženu! PS: Takto verejne jej vyznávať lásku? Áno! Veď komu to mám povedať, keď nikam nemôžem chodiť! Pozrite sa, 4+1 detí a ona sa smeje," podotkol vtipne.



Byť zatvorený doma v karanténe? Môžeme na to nadávať, ale Roman Pomajbo sa vybral druhou cestou: „Vždy je to uhol pohľadu. Negatívny: Zavreli školy, zakázali kultúrno-spoločenské podujatia, o chvíľu bude zákaz vychádzania, nebudeme mať čo jesť, všetci zomrieme! Pozitívny: Asi sa máme v tomto rýchlom, povrchnom svete na chvíľku zastaviť a uvedomiť si skutočné hodnoty! Lepšie sa poznať: rodiny, manželia, partneri, susedia... Navrhujem: veľa sa rozprávať, hrať spoločenské hry a pri tom jesť ryžu a cestoviny. Všetko zlé je na niečo dobré." Herec má teraz čas užiť si dosýta svoju rodinu, tri staršie dcéry a najmladšieho synčeka Eliota, ktorý sa narodil na konci decembra minulého roka.



Koronovírus preniká do detských hier aj v rodine Romana Pomajba. „Po týždni som odložil mobil a vypol TV správy, aby som sa konečne sústredene hral so svojimi deťmi. Keď som mal v ruke bábiku, najmladšia päťročná dcéra sa ma pýta: Ahoj! Ako sa voláš? Ja: Anička. Ona: A čo budeme robiť? Ja: Ideme si ušiť rúšku?! Ona: Tatiii, v tejto hre nie je koronavirus! Mal som slzy v očiach..."



Roman Pomajbo na fotke koncom minulého roka, keď jeho manželka Petra (40) čakala štvrté dieťa, syna Eliota. Herec a humorista vraví, že veľkú rodinu chcel vždy a deti boli preňho celoživotná priorita už od mladosti.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >