Herečka Monika Hilmerová zasa varí spolu s manželom. Vďaka koronavírusu

Gabriela Bachárová, 23. marca 2020 o 04:16

Všetko zlé je na niečo dobré a platí to aj o koronavíruse. Nutnosť zdržiavať sa doma a obmedziť sociálne kontakty síce môže viesť k ponorkovej chorobe, avšak na druhej strane vzťahy aj utuží.

Obľúbená slovenská herečka Monika Hilmerová znovu objavila čaro spoločného varenia s manželom, tanečníkom Jarom Bekrom. Že si spoločný čas strávený v kuchyni užívajú, o tom sa môžete presvedčiť na nasledujúcej fotografii. „Snažíme sa vnímať v týchto dňoch pozitívne veci. Ani sa nepamätám, kedy sme s Jarom naposledy spolu varili,“ vyjadrila sa herečka s tým, že spoločné varenie ich veľmi tešilo. „Je to niečo, ako keď ste spolu randili zaslobodna, odporúčam,“ pochvaľoval si Jaro Bekr.



Herečka sa ako mnohé slovenské osobnosti zapojila v čase krízy do pomoci ostatným. Nielen pre detských divákov Slovenského národného divadla, v ktorom účinkuje, pripravila čítanie z detskej knihy Mach a Šebestová v škole. Viac o programe Všetci doma – národné s vami nájdete na tomto odkaze. Neskôr herečka načíta aj úryvok z knihy pre dospelých divákov.



To ešte všetkým bolo veselo. Desiateho marca zverejnila Monika Hilmerová na sociálnych sieťach fotografiu z návštevy susedného Česka. Spolu s Jarom Bekrom sa vyfotografovali pri reklamnom nápise Dokněte se jara. Monika Hilmerová fotografiu vtipne komentovala: „V Čechách majú super akciu!“



Rúšky nosia aj v rodine Moniky Hilmerovej. Takto herečka vyzvala k ich noseniu: „Nosiť rúšku nie je hanba, ale zodpovednosť najmä k druhým. Keďže sa nedajú zohnať, odporúčam aspoň si nejakú ušiť, ktorú možno dezinfikovať. Buďme navzájom ohľaduplní, neohrozujme nezodpovedným konaním tých druhých a pomáhajme si. Vážim si všetkých, ktorí musia aj teraz chodiť do práce a riskovať, že budú nakazení, ďakujem aj všetkým lekárom, zdravotníckemu personálu, lekárnikom, predavačkám, policajtom a vôbec všetkým, čo nemôžu mať home office, ale aj všetkým, ktorí dodržujú prísne opatrenia, ktoré sú teraz nutné. Každá ťažká skúška a výnimočná udalosť preverí charaktery, tak vydolujme zo sŕdc a mozgu to najlepšie čo ľudstvo dokáže. Mám vás rada, ľudia, zostaňte zdraví.“



Monika Hilmerová sa za Jara Bekra vydala pred jedenástimi rokmi, z ich vzťahu sa narodili dve deti, 10-ročná Zara a 6-ročný Leonard. V slovenskom šoubiznise sú považovaní za ukážkový pár, ktorý si neváha ani po rokoch prejaviť lásku a náklonnosť. Fotografia pochádza z galavečera pri príležitosti stého výročia Slovenského národného divadla.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >