FOTO Karanténa u herečky Michaely Čobejovej: Tánička sa nechce učiť, radšej každý deň niečo upečie

Gabriela Bachárová, 25. marca 2020 o 04:31

Ako doma v dnešnej dobe zabaviť dieťa? Herečka Michaela Čobejová na to prišla. Zapriahnite ho v kuchyni!

A tak dcéra herečky a dizajnéra Ivana Čobeja pečie a pečie. Jeden deň bábovku, druhý deň tvarohový koláč, ďalší deň sa pre zmenu podávajú lievance. Všetko lepšie ako musieť sa učiť.

Súčasná mimoriadna situácia naozaj môže byť v niečom dobrá. Deti sa naučia, že jedlo sa na stole neobjaví len tak a jeho príprava si vyžaduje energiu. A keď sa na nej budú podieľať, aj si ho viac budú vážiť.

„Snažila som sa Táničku nahovoriť, že si dáme diktát, dobehneme nemčinu a pár príkladov z matiky, veď je normálny školský deň. Ale totálne vyhral kurz pečenia,“ komentovala herečka novú vášeň svojej dcéry. Podával sa strúhaný tvarohový koláč.



Herečka je, zdá sa, v kuchyni ako doma a varenie si užíva. „Dnes špecialita: pravé východniarske pirohy,“ informovala svojich fanúšikov. Určite boli vynikajúce.



Deväťročná Tánička zdobí lievance. Vyzerajú vynikajúco.



Aj pečenie sa dokáže omrzieť. „Keď je potešením už desiaty deň, podľa výrazu tváre je asi načase vymyslieť niečo iné,“ komentovala herečka nasledujúcu fotografiu.



„Totálny úpadok, telka doobeda," takto vtipne komentovala herečka „karanténne“ sledovanie televízie vo svojom krásnom dome.



Vypiť si kávu, to je pre mnohých každodenná samozrejmosť, ktorú si ani neuvedomujú. „Nastal však čas, keď sú zrazu každodenné radosti vzácne a vychutnávam si ich oveľa intenzívnejšie,“ hovorí Michaela Čobejová.



Hoci je veľká časť krajiny dnes zatvorená doma, treba sa ísť aj vyvetrať. A čo tak spojiť vychádzku so zberom medvedieho cesnaku? „Dnes sme si boli nazbierať vitamíny!“ hlásila herečka.



U Čobejovcov drží sociálnu izoláciu aj kocúr. „Veľmi striktne dodržiava karanténu, som na neho pyšná!“ informovala herečka.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >