Roman Pomajbo s krásnou dcérou pri mori. Takto si užívajú oddych vo dvojici

Gabriela Bachárová, 11. septembra 2023 o 06:00

Deti má celkom štyri, privilégium stráviť s otcom dovolenku vo dvojici však dostala len tá najstaršia. Herec Roman Pomajbo (54) sa smeje, že iba dodržiava starý indiánsky zvyk.

Roman Pomajbo má s manželkou Petrou štyri deti.

Foto: ITAFILM

„Stará indiánska legenda hovorí, že každé dieťa po dovŕšení pänástich rokov musí stráviť so svojím otcom viac ako týždeň osamote! Aby pochopilo tajomstvá mužského sveta a vedelo, ako prežiť… v džungli,” touto vtipnou glosou, ktorou nezostal nič dlžný svojej povesti humoristu, uviedol herec Roman Pomajbo sériu veľmi pekných letných fotografií s dcérou Noemi. Na pôsobivých snímkach pózujú pri mori, kde strávili zopár voľných dní.

Roman Pomajbo vychováva s manželkou Petrou celkom štyri deti, okrem najstaršej Noemi sú to ešte dcéry Vivien a Timea a ako posledný do partie sa narodil chlapec Eliot, ktorý oslávi na konci roka štyri roky. Umelec sa netají tým, že rodina a deti sú pre neho zo všetkého to najdôležitejšie. „Od mladosti som túžil po rodine,” nechal sa počuť pred časom v rozhovore pre web pravda.sk. Už prvé auto si kupoval päťdverové, pretože premýšľal, „ako z neho budú vychádzať deti”. Ťažko sa mu tiež sťahovalo do malého, jednoizbového bytu, hneď si chcel zaobstarať trojizbový: „Stále som smeroval k tomu, že jedného dňa chcem mať spokojné deti.“ Napokon ich má štyri.



Roman Pomajbo fotografie zo svojho súkromného života veľmi často nezverejňuje, avšak niekedy svojich fanúšikov poteší snímkou celej rodiny pohromade.



„Môj najväčší dar - moja rodina!” má Roman Pomajbo jasno v životných prioritách.



Otec a syn.



Roman Pomajbo patrí k obľúbeným slovenským hercom a humoristom.



Takto celá rodina Pomajbovcov priala všetkým do nového roku 2023.



Rodina minulý rok v lete.



A ešte jedna fotografia z minulého roka. Šťastná rodinka už na pohľad, čo poviete?








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >