Šťastní v prírode. Anička a Robo Jakabovci ukázali deti, kukurica im chutila náramne

gb, 7. septembra 2023 o 06:29

Obľúbený herecký pár Anička (30) a Robo (47) Jakabovci dve svoje deti nezvykne ukazovať pričasto. Keď sa to však už stane, ide o vydarené fotografie ukazujúce (ne)všednú krásu spokojného rodinného života. A to bez filtrov a prikrášlení.

Zatiaľ čo veľa iných známych ľudí sa na sociálnych sieťach snaží prezentovať štylizovanými fotografiami, ktoré majú niekedy od reality poriadne ďaleko, manželia Jakabovci ukazujú najmä prirodzenosť. Najnovšie sa pochválili rodinnou momentkou, z ktorej sála relax a pohoda. Najmä sa však na nej rodina na nič nehrá. Deti sa spokojne usmievajú a s chuťou zakusujú do kukurice. Ďaleko od umelej dokonalosti majú aj rodičia, veď pozrite na fotografiu nižšie. „Vzácny čas,” nechal sa počuť Robo Jakab.

Manželia sa vzali pred piatimi rokmi a vychovávajú spolu trojročnú Agnes a Ondreja, ktorý v januári budúceho roka oslávi dva rôčiky. Partnerstvo rodičov sa v šoubiznise považuje za výnimočne pevné.



Ako ten čas letí. Herečka pozvala svojich fanúšikov na malý výlet do blízkej minulosti. Zverejnila príjemnú fotografiu, na ktorej možno vidno, ako sa deti manželov Jakabovcov za jeden rok zmenili. Rozdiel je to poriadny, však?



Anička Jakab Rakovská stvárnila výrazné role vo filmoch, v roku 2019 bola nominovaná na hereckú cenu Slnko v sieti v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej roli vo filme Tlmočník. Predstavila sa aj ako herečka v Slovenskom národnom divadle či Divadle Astorka. Je známa aj ako seriálová herečka, diváci ju mohli vidieť napríklad v seriáloch Oteckovia či Kuchyňa.



Hoci svoje herecké umenie predstavil vo viacerých filmoch, slovenskému divákovi je však Robo Jakab známy najmä z viacerých seriálových rolí, najnovšie je výraznou posilou slovenského dramatického seriálu z lekárskeho prostredia Nemocnica, ktorý vysiela TV JOJ.



Spokojný pár.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >