Rodina herečky Michaely Čobejovej si užíva zimu plnými dúškami

gb, 7. decembra 2021 o 04:10

O obľúbenej herečke Michaele Čobejovej (51) je dobre známe, že miluje Vysoké Tatry, a to v každom ročnom období. Naposledy si však vyšla do Kremnických vrchov. Pozrite sa, ako si tam užívala zimu!

Michaela Čobejová má o romantike celkom jasnú predstavu. Zohrievať si ruky nad otvoreným ohňom a sŕkať pri tom niečo dobrého. Tento druh romantického zážitku si herečka dopriala na známom turistickom mieste Skalka pri Kremnici, kde sa dá v zime lyžovať a v lete si tu na svoje prídu milovníci ferratového dobrodružstva.

Michaela Čobejová sa zastavila v obľúbenom bufete, kde si objednala hot dog spolu s nápojom bombardino. Ide o veľmi obľúbený nápoj podávaný najmä v talianskych horských strediskách. Tvorí ho niekoľko alkoholických nápojov a ozdobený je šľahačkovou čiapočkou. „Táto kombinácia je asi gastronomické dno,” smeje sa herečka. Na bufet, v ktorom si občerstvenie kúpila, však nedá dopustiť.



Herečka, hot dog a bombardino.



Herečka s dcérou Táňou a manželom, dizajnérom Ivanom Čobejom. „Tánička usmej sa! A toto z toho vyšlo…” glosovala herečka veselú rodinnú momentku.



Herečka s dcérou Táňou.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >