Ako trávi karanténu Michaela Čobejová: varením, prechádzkami v centre a výletmi do Tatier

gb, 25. novembra 2020 o 05:00

Pohyb v prírode, prechádzky mrazivou Bratislavou a výlety do milovaných Vysokých Tatier. Tak znie recept herečky Michaely Čobejovej na pekné dni v čase korony.

O Michaele Čobejovej je známe, že je vynikajúcou kuchárkou. Kuchárskemu umeniu priúča aj svoju jedenásťročnú dcérku Táničku. Naposledy si spoločné vyváranie spestrili aj sledovaním lyžiarskych pretekov. „Prvýkrát som robila sardínske culurgiones a zároveň sme si nemohli nechať ujsť famóznu Vlhovú! A obidve boli fakt top!" pochvaľovala si obľúbená herečka. Culurgiones sú špeciálny druh cestovín, ktoré na talianskom ostrove Sardínia pripravujú so zemiakovou plnkou obohatenou syrom pecorino a čerstvou mätou.



Ani mráz nás nezastaví, s takým heslom vyráža Michaela Čobejová s dcérou na prechádzky Bratislavou: „Potulky podvečerným mestom. Ešte nikdy som nevidela toľko ľudí v mrazivom počasí v centre vonku na káve. Inak, zakryté terasy to trochu vymákli, že?"



Korone utiecť do Tatier! „Karanténu trávime radostne a predovšetkým v Tatrách, čo považujem za jednu z mála predností tejto doby," vraví herečka. Na fotografii Predné Solisko.



Herečka si vie urobiť žarty sama zo seba: „Keď vidím tento kameň, vždy vyhladnem!" V Tatrách zjavne chutí najlepšie.



„Je to zjavné, že my dve sme veľké milovníčky Štrbského plesa?" opýtala sa Michaela Čobejová svojich fanúšikov. Odpovedáme: celkom jednoznačne.







Komentáre k článku:


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >