Milované Tatry! V zime sú nádherné, veď pozrite, ako si ich užila herečka Michaela Čobejová

gb, 11. januára 2021 o 04:50

Michaela Čobejová (50) a Vysoké Tatry patria k sebe. Či je leto, alebo zima. Obľúbená herečka strávila v slovenských veľhorách aj prelom rokov a ako vidno z fotodokumentácie, bol to opäť zážitok!

Vysoké Tatry rodina Michaely Čobejovej naozaj miluje a trávi v nich veľa voľného času. Herečka sa opäť podelila so svojimi fanúšikmi o fotografie, z ktorých sála dobrá nálada, pokoj i nádej. Ako vidieť na nasledujúcej fotke, Mengusovská dolina privítala herečkinu rodinu v plnej paráde.



Vo Vysokých Tatrách strávila rodina aj Silvestra. Na Nový rok sa vybrali na túru do Furkotskej doliny. To ešte boli všetci spolu, staršia dcéra Ivana (26) potom musela odcestovať do práce do Bruselu, s rodičmi zostala len mladšia Tatiana (11). Michaela Čobejová si spoločné chvíle užila a zaželala si, aby to tak bolo čo najčastejšie: „Ak by zafungovalo Ako na nový rok, tak po celý rok, tak to bude skvelé!"





Súčasťou novoročnej vychádzky bol aj vodopád Skok (na fotografii v pozadí).



Silvester na Štrbskom plese. Na fotografii s manželom, dizajnérom Ivanom Čobejom. „S nádejou očakávame rok 2021. A nech naozaj platí Šťastný nový rok!" želá si herečka.



Zimná príroda ponúka dostatok radovánok nielen pre deti. „Neviem, či sa aj iné dospelé sestry váľajú po ľade s mladšími súrodencami, ale je fajn byť na chvíľu zase malá asi..." komentovala herečka.



Tatiana skúma, čo je pod ľadom.



Herečka je známa aj ako skvelá kuchárka a v kuchyni si minulý rok pripísala aj jedno prvenstvo. „Moja prvá tatranská vianočka," pochválila sa.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >