Herečka Michaela Čobejová v Chorvátsku nelení: „Nič nie je lepšie ako ranný beh a potom kávička“

gb, 1. augusta 2020 o 04:31

Obľúbená herečka Michaela Čobejová (50) je síce známou milovníčkou turistiky vo Vysokých Tatrách, ale nepohrdne ani morom. Tohtoročné leto si vychutnáva na dovolenke v Chorvátsku. A vzala to naozaj športovo. Namiesto vyvaľovania na pláži behá, pláva aj bicykluje.

„Môj ranný hvarský tréningový plán splnený. Sedem krásnych kilometrov popri mori a zaslúžená káva! Heslo: Mám päťdesiat, ale bojujem!" takto pozdravila herečka svojich fanúšikov z chorvátskeho mesta Vrboška ležiacom na turistami vyhľadávanom ostrove Hvar. Túto sezónu je tam však na letnom pobyte kvôli koronavírusu len veľmi málo ľudí, a tak si rodina herečky užíva nevídaný pokoj.



Okrem behu sa Michaela Čobejová venuje v Chorvátsku i ďalšej športovej záľube. „Hvar aj na bicykli. Ostrov je celkovo poloprázdny, veľa reštaurácií zavretých, tak sme prišli podporiť našich priateľov Darinu a Ivica, sme túto sezónu ich jediní hostia. A tak prekrásne je tu!" pochvaľuje si.



Herečka si síce rada zašportuje aj sama, ale nepohrdne ani spoločnosťou svojho manžela, dizajnéra Ivana Čobeja (58). V Chorvátsku spolu sadajú na bicykel a spoznávajú okolie. „Ešte sa vieme spolu pekne a veľmi dlho motať po ostrovčekoch," páči sa Michaele Čobejovej. Jej vzťah s manželom platí v slovenskom šoubiznise za ukážkový, o dva roky oslávia tridsaťročné výročie svadby.



Pohyb je pre herečku ako droga: „Asi nepoznám nič lepšie ako beh a plávanie skoro ráno, keď je hladina hladká ako sklo. A potom môže byť prvá ranná káva. Ach!"



Letnú dovolenku pri mori trávia všetci Čobejovci, teplo a relax si užívajú i dcéry, jedenásťročná Tánička a dvadsaťsedemročná Ivana. „Moja najmilšia zostava," priznala herečka s tým, že celá rodina je komplet po štyroch mesiacoch.












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >