Šťastný otec Kali o dcérke: Nie je deň, kedy by som nepoďakoval za to, že ju máme

pt, 25. novembra 2019 o 13:37

Svoju Nelku jednoducho miluje. Dcérka rapera Kaliho a jeho manželky Alice má trištvrte roka a pre hudobníka znamená všetko. „Som do nej,“ vyznal sa najnovšie na Instagrame pri fotografii s Nelkou, ktorá má na hlave čiapku s názvom jeho aktuálneho albumu „Ale ne“.

Šťastná rodinka.

Foto: youtube.com/Kali Records

Album s rovnomenným singlom vyšiel tento mesiac a Kali ním jednoznačne odpovedá na chýry o možnom konci jeho speváckej kariéry. Jasné „nie" vysvetľuje aj textom, v ktorom spomína aj svoju dcérku. „... kým bude Nely chápať, že jej otec nechce život minúť, len tak sa v ňom utápať...“ Priznáva v ňom svoje chyby, ale aj snahu zachovať si vlastnú tvár a žiť podľa svojich predstáv.

Narodením dcéry spevák našiel vyrovnanosť aj vnútorné šťastie. „Neexistuje zlý deň, keď máš zdravé, šťastné dieťa a rodine vieš dať to, čo potrebuje,“ približuje svoju filozofiu pri tejto fotografii.

Raper sa v septembri tohto roku oženil s partnerkou Alicou. Ich dcéra Nelka mala vtedy už sedem mesiacov. Od jej narodenia sa spevák na Instagrame delí o fotografie rodinnej pohody, napríklad Nelka v štúdiu, Nelka, ako sa zabáva s rodičmi, alebo ako roztomilo spí. „Nie je deň, kedy by som nepoďakoval za to, že ju máme,“ hovorí Kali.









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >