Radosť a kopec zábavy! Nasťa Kuzminová s dcérkou Oliviou na bežkách

pt, 28. decembra 2021 o 04:09

Krásne zimné počasie ako stvorené na obľúbené zimné športy. Doma nezostala ani Nasťa Kuzminová, s dcérkou Oliviou sa vybrali – ako inak – na bežky. Na Šachtičkách v Banskej Bystrici si užili kopec zábavy, pozrite sami.

„Radosť našich spoločných chvíľ,“ výstižne a krátko okomentovala fotografiu Nasťa. Viac dodať netreba. Ďalšie fotografie si pozriete, ak si kliknete na šípku na boku obrázku. S Oliviou sú zohraná dvojica aj v ďalších aktivitách, napríklad na boboch, vlani zverejnili video, ako spolu cvičia, ide im to aj v kuchyni pri pečení vianočných koláčikov alebo nejedlých vianočných ozdôb.



Nasťa predvlani v rozhovore pre ahojmama.sk prezradila, že Olivia je akčný typ, chce vyskúšať všetko. Na bežkách stála už ako jedenapolročná, a ako vidno, mamin obľúbený šport sa jej zapáčil. Či to začne skúšať aj s puškou na biatlonovej strelnici, ukáže čas.

Kuzminovci pri stromčeku, nechýbali ani domáci miláčkovia.

Nasťa športuje stále. Výlet s manželom na skialpoch nad večernou Banskou Bystricou. 22. decembra, v deň 14. výročia ich príchodu na Slovensko. Prišli sem za športom, tak rovnako športovo si tento deň aj pripomínajú.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >