Dcéra Naste Kuzminovej oslávila šesť rokov. Stále sa tak veľmi podobajú?

pt, 14. júla 2021 o 04:27

Letí to veru rýchlo. Nedávno s ňou bežkovala ťahajúc ju na sánkach, dnes dcéra našej najlepšej biatlonistky Naste Kuzminovej oslavuje šesť rokov. Pozrite, aká veľká slečna je z nej už.

Olívia mala narodeniny 12. júla a v septembri pôjde do školy. Ako Nasťa prezradila, Olívia sa už pripravuje vopred, narodeninové blahoželania si čítali prvý raz spoločne. „Už sa učíme do školy,“ s úsmevom napísala na Instagrame.

Počas návštevy v ruskom rodisku trojnásobnej olympijskej víťazky, Ťumeni, vzala Nasťa Olíviu do svojej základnej školy, kde ako dieťa chodila. Ukázala jej triedu, v ktorej sa učila, zoznámila ju aj s učiteľmi. „S láskou a vďakou si spomínam na tieto roky, ktoré boli dobrým štartovacím obdobím môjho života,“ vraví Nasťa. Ako vidno z tretej fotografie (nájdete ju, ak kliknete na obrázku na šípku vpravo), ani škola nezabúda na svoju slávnu žiačku a jej úspechy si pripomína v osobitnej vitríne.

Zmysel pre dobrodružstvo budúcej prváčke nechýba. Na strome je skvele!

V Rusku nedávno oslavovali Deň rodiny, lásky a vernosti. Pri tejto príležitosti Nasťa s manželom Danielom pozdravili zo Slovenska takto svojich rodákov. „Veľká rodina Kuzminovcov-Šipulinovcov-Maslovovcov.“

Ešte jedna rodinná, tentoraz v komornejšom počte na turistike v horách. Nasťa s manželom, synom Jelisejom a Olíviou.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >