Meghan sa po pôrode nesnaží rýchlo schudnúť. Kilá naviac jej veľmi svedčia, veď pozrite!

Gabriela Bachárová, 28. októbra 2019 o 07:11

Zatiaľ Meghanina švagriná, princezná Kate, bola už po pár týždňoch od pôrodov svojich troch detí štíhla ako prútik, manželka princa Harryho hrdo a s očarujúcim úsmevom nosí svoje kilogramy naviac.

Meghan sa nesnaží po pôrode hneď stratiť nadbytočné kilá.

Foto: Reuters

Malý Archie, syn britského princa Harryho a jeho manželky Meghan, sa síce narodil už v máji, ale jeho mamička sa ani pol roka po pôrode nesnaží vyzerať ako topmodelka z titulných stránok časopisov.

Kilogramy, ktoré pribrala počas tehotenstva, ešte nezhodila a treba povedať, že jej veľmi svedčia. Je tak príkladom pre ostatné mamičky, aby nepodľahli tlaku na štíhlosť už krátko po narodení dieťaťa, ale sebavedome prijali svoje nové telo.

Veď sú predovšetkým mamy, ktoré sa naplno potrebujú starať o svoje dieťa a nie trápiť sa postavou, ktorá nie je hneď taká ako pred pôrodom. Všetko má svoj čas a aj odborníci odporúčajú, aby ženy kilogramy po pôrode dávali dolu len postupne, určite nie v období šestonedelia a ani v týždňoch, ktoré po ňom nasledujú. Žena má čo najviac odpočívať a zlaďovať sa s maličkým, nie sa trápiť cvičením a diétami. Nie je to dobré ani kvôli bábätku.

„Telo ženy je stavané na to, aby malo viac tuku ako muž, práve kvôli dojčeniu. Tuk je najdôležitejšia zložka na správny vývin mozgu dieťatka. Materské mlieko ho obsahuje veľmi veľa, a preto by mohli byť diéty pre dieťa škodlivé,“ povedala laktačná poradkyňa Jana Michálková v našom článku, prečo nie je dobré začať s chudnutím hneď po pôrode. Navyše, aj samotné dojčenie mnohým ženám pomáha zbaviť sa prebytočných kíl.

Vojvodkyňa Meghan zjavne nejde v šľapajach svojej švagrinej, princeznej Kate, ktorá vyzerala tip top už zakrátko po pôrode svojich troch detí a dnes ju mnohí podozrievajú z nadmernej štíhlosti hraničiacej snáď už aj s anorexiou. Veď sami posúďte, ako to manželke princa Harryho svedčí na fotografiách aj s pár kilami navyše.

Foto: Reuters


Foto:


Foto: Reuters


Foto: Reuters


Foto: Rueters


Foto: Reuters


Foto: Reuters





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >