Princezná či vymetač diabla? Spevák Kali si originálne pripomenul štvrté výročie svadby – v desiatich fotkách a vtipných komentároch

Patricia Poprocká, 17. septembra 2023 o 06:32

„Krásny deň, kedy sa všetko zmení… o čom ale ešte ani netuším.“ Tak začína spevák Kali rekapituláciu posledných štyroch rokov svojho života pri príležitosti výročia svadby, ktoré s manželkou Alicou oslávili pred pár dňami.

Raper Kali svoju rodinu miluje nadovšetko. Letné dni trávi prehliadkami zvieratiek v ZOO.

Foto: TV Markíza

V duchu hesla Raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť, či v tomto prípade čítať, zvolil známy reper Kali spomienku na výročie svadby. Najvýnimočnejšie okamihy pripomenul na desiatich fotkách s vtipnými komentármi, kde si uťahuje aj sám zo seba a kde sa určite nájde nejeden rodič.

Pri tehotenstve manželky bolo všetko ešte romantické: „Radosť, očakávania a snívanie, aká asi bude princezná...“ V podobnom duchu je ešte aj tretí záber šťastnej rodinky s bábätkom: „Všetko ide podľa snov.“ Od štvrtého už nasleduje realita, ktorá nie je vždy len rozprávková, ale šťastný spevák a hrdý otec by ju nevymenil za nič na svete. I keď, ako komentuje fotografiu z oslavy prvého roka malej Nelly: „…chcem utiecť do jaskyne strašne ďaleko a byť sám“.

Potom nasledujú fotografie grimás malej „princeznej“, ktorú jej otec s úsmevom nazýva aj „niečo medzi princeznou a Kurtom Cobainom,“ či vymietačom diabla.

Napokon nasleduje finále – vskutku originálna fotografia Kaliho otca, ktorému nechýba zmysel pre humor ani pre bezhraničnú lásku k vnučke. „Môj otec, čiže Nelčin dedo, ktorý má k Nelke mentálne veľmi blízko, akurát, že ich delí 60-ročný rozdiel .Ale hlavne pre to ho milujeme,“ okomentoval Kali desiatu snímku. Čo všetko pre malú Nelku jej dedi spravil, pozrite si sami, jednotlivými fotografiami sa preklikáte pomocou šípky na boku obrázku.


Jednoducho šťastní. Kali s manželkou Alicou a ich Nelly.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >