Primátor Bratislavy Matúš Vallo tentoraz v úlohe otca. Synčeka nosí, pozrite, ako im to pristane

Patricia Poprocká, 10. decembra 2019 o 05:43

Bratislavský primátor Matúš Vallo momentálne čelí kritike za navrhované radikálne zvýšenie daní z nehnuteľností v hlavnom meste len mesiac po tom, čo mu poslanci zvýšili plat z 5 316 na 6 068 eur. V súkromí má však dôvod na radosť neustále. Už od leta je hrdým otcom malého Jonatána, a hoci si súkromie stráži, v prípade synčeka neodolal, a pochválil sa aj fotografiami na sociálnej sieti.

Matúš Vallo sa stal otcom v 43 rokoch.

Foto: PRAVDA, Robert Hüttner

Synčeka sa Matúš Vallo a jeho manželka Linda, ktorej ako hudobník skupiny Para zložil viacero piesní, dočkali po 20 rokoch známosti. Obaja sa z neho veľmi tešia. Na Instagrame Matúš Vallo nedávno zverejnil snímku, ako Jonatána drží v náručí vo svojej pracovni v Primaciálnom paláci. „Jeho prvé slovo bude Bratislava,“ žartoval.

Matúš Vallo, ktorý zároveň aj dlhé roky pôsobí v kapele Para, sa netají tým, že je zástancom nosenia detí. V rámci Medzinárodného týždňa nosenia detí sa v hlavnom meste stretol nosiacimi rodičmi. „Keďže aj ja som nosiaci rodič, výmena skúsenosti bola okamžitá. Teda pýtal som sa hlavne ja,“ napísal k tejto fotografii.

Či nazbieral skúsenosti dostatok, posúďte sami z tejto fotografie.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >