FOTO Herečka Mária Bartalos si synčeka Noela užíva. Pozrite, ako ho hrdo nosí

gb, 2. augusta 2019 o 11:17

Herečka Mária Bartalos Havranová (25) známa zo seriálu Oteckovia alebo z filmu Trhlina je už pár týždňov šťastnou mamičkou malého Noela. A synčekom sa rada pochváli. Na sociálnych sieťach najnovšie zverejnila fotografiu, ako maličkého nosí v šatke. Stala sa tak ďalšou zo známych slovenských mamičiek, ktoré uprednostňujú úzky kontakt s dieťaťom.

„Krásna šatka. Páči sa aj vám? Nádherná farba. Pre mňa úplne top," takto na sociálnej sieti Instagram komentovala obľúbená herečka najnovšiu fotografiu so synčekom, ktorý sa narodil 21. júna. Zaradila sa tak medzi ďalšie slávne slovenské mamy, ktoré si obľúbili tento spôsob prepravy dieťaťa. Patria k nim napríklad modelka Adriana Sklenaříková, speváčka Jana Kirschner, lyžiarka Veronika Velez Zuzulová, herečka Helena Krajčiová či politička Lucia Nicholsonová.




Synčeka Noela nosí Mária Bartalos aj v nosiči a neváha sa tým pochváliť.







Syna Noela má herečka so svojím manželom Adriánom Bartalosom. Vzali sa v apríli minulého roka len po mesačnej známosti. Adrián je tréner a práve v telocvični sa aj dvojica zoznámila. Rýchla svadba a rýchle rodičovstvo, to im zjavne svedčí.
















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >