„Každému to dobre padne.“ Monika Hilmerová ma doma miestečko len pre seba

gb, 18. mája 2020 o 04:28

Tiež po ňom túžite? Po mieste v byte či dome, ktoré by bolo len a len vaše? Kam by ste sa mohli uchýliť, keď je toho na vás veľa a mohli si tam oddýchnuť a načerpať nové sily.

Presne také miestečko má aj obľúbená herečka Monika Hilmerová, ktorá žiari na doskách Slovenského národného divadla. Teraz ho predstavila svojim fanúšikom. „Páči sa mi mať niečo špeciálne obľúbené, k čomu sa vraciam a už mi automaticky navodí pohodu. Mať svoju obľúbenú šálku, svoje obľúbené domáce oblečenie alebo napríklad mať svoje obľúbené miesto, kde môžem byť v tichu sama so sebou, relaxovať alebo si čítať scenáre a premýšľať nad rolou, ktorú hrám, učiť sa nerušene texty... Myslím, že každému dobre padne, keď uprostred činností celej rodiny má nejaký svoj kútik, ktorý ostatní automaticky rešpektujú a nechajú vás aspoň na chvíľočku byť vo vlastnom svete," je presvedčená herečka, ktorá na sociálnu sieť Instagram umiestnila uvoľnenú fotografiu z kresla, v ktorom práve študuje scenár.



Uvoľnenie protipandemických opatrení prinieslo aj novú aktivitu v umeleckých kruhoch. „Čítam nové scenáre," informovala herečka fanúšikov.



S celou rodinou v prírode. Manželom Moniky Hilmerovej je známy tanečník Jaro Bekr. Spolu majú desaťročnú Zaru a sedemročného Leonarda.



Nasledujúcu fotografiu pridal na Instagram herečkin muž s popisom: „Je zopár vecí, na ktoré sme zabudli a môžeme sa ich znova pokúsiť naučiť pri deťoch. Napríklad predstavivosť." Syn Leonard nevidel trávu vyrastajúcu z medzier medzi dlaždicami, ale niečo celkom iného: „Aha, tati, bol tu Ježiško." Milé, však?






Komentáre k článku:


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >