Dojemná gratulácia k narodeninám. „Dávaš mi najkrajšie roky života,“ vyznal sa manžel Moniky Hilmerovej

Gabriela Bachárová, 10. októbra 2020 o 04:05

Pred tromi dňami oslávila obľúbená herečka Monika Hilmerová 46 rokov. Od manžela, tanečníka Jara Bekra, sa dočkala krásneho narodeninového vyznania.

Monika Hilmerová.

Foto: facebook Moniky Hilmerovej

„Všetko najlepšie, moja. Najkrajšie darčeky si mi dala, pred jedenástimi a siedmimi rokmi. Plus stále mi dávaš najkrajšie roky života. Splnila si mi sen o živote, o rodine a už po miliontýkrát poviem iba, že ma robíš lepším. Ďakujem, že si. Ďakujem, že sme. Môžem sa len snažiť byť ti oporou, pomáhať ti a aj tak ťa budem stále len dobiehať," takéto slová vyriekol Jaro Bekr na adresu svojej milovanej manželky. Manželia sú stabilným párom slovenského šoubiznisu, majú spolu dve deti, tešia sa z jedenásťročnej Zary a sedemročného Leonarda. Svadbu mali dva mesiace po narodení dcérky.



Zotavuje sa z operácie. V septembri musela Monika Hilmerová pod nôž. Potrápilo ju slepé črevo. Operáciu zvládla dobre a dnes už je v domácom prostredí: „Konečne doma kávička na terase. A aj ten leňochodový domáci overal sa mi hodí, keďže po operácii ešte chodím pomaly."



Monika Hilmerová sa púšťa do poznávania nepoznaných svetov. Pred pár dňami si po prvýkrát zahrala playstation a hneď so skvelým výsledkom. Jaro Bekr len pobavene upozornil: „Ten výraz."



Nostalgia za uvoľnenou letnou atmosférou padá aj na Moniku Hilmerovú. „Jeseň pomaly prichádza a ja spomínam na leto, na spoločne strávený čas s najbližšími. Na tejto fotke som v takmer vyľudnenej rybárskej osade na ostrovoch Lofoten za severným polárnym kruhom v Nórsku. Počasie bolo napriek augustu podobné chladnejšej jeseni, ale bola to nádhera, tá divoká príroda a čas akoby neexistoval," nechala sa počuť herečka.



A ďalšia spomienka na slnečné dni. „Mala som chuť, aby sme obedovali vonku na čerstvom vzduchu a deti dostali nápad na nedeľný rodinný piknik na brehu Dunaja. Milujem ich nápady a takéto spoločné chvíle. Tieto momenty obyčajného dňa sú zrazu tie najdôležitejšie a verím, že aj nezabudnuteľné."






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >