Pink s rodinou v Európe, sarkazmus si neodpustila ani tentoraz

pt, 12. augusta 2019 o 16:46

Po Európe, na motorke, bicykli aj na vodnom skútri. Americká speváčka Pink trávi leto v Európe, relaxom i koncertovaním. A s rodinou. Navštívili Nemecko, Taliansko, Švajčiarsko či Škandináviu. Speváčka je známa nekonvenčným spôsobom života, o to zaujímavejšie sú jej fotky, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach.

Pink si žije po svojom, bez ohľadu na to, čo si o nej kto myslí.

Foto: SITA/AP

„Veľa z vás nie je v poriadku!,“ ostro odkázala ešte na jar fanúšikom potom, čo na Instagrame začali rozoberať nahotu jej detí na jednej z fotografií. Odvtedy si dáva pozor a fotografie svojich potomkov zverejňuje v menšej miere a neraz s dávkou sarkazmu.

Ten si neodpustila ani tentoraz, konkrétne v komentári pod fotografiu, na ktorej jej sedemročná dcéra Willow behá popod vodu stiekajúcu z hadice na zavlažovanie. „Neprešla filtráciou. Nemá prilbu. Ak padne, možno bude mať traumu do konca života. A jej matka nebola dokonca ani pri tom,“ odkázala ironicky potenciálnym kritikom.

Na ďalšej z fotografií sú jej deti, ako behajú po pamätníku obetiam holokaustu v Berlíne. „Tieto deti sú židovské, ako som aj ja židovka z matkinej strany. Človek, ktorý vytvoril tento pamätník, veril v deti, že budú deťmi a pre mňa je to oslava života po smrti,“ napísala k fotografii. Tieto dve fotografie však neumožnila zverejniť ďalej, pozrieť si ich môžete na tomto linku a druhý tu.

Pink zverejnila aj fotky zo spoločného relaxu, na bicykli s dvojročným synom Jamesonom, vedľa nej sedemročná dcérka Willow. Pink s manželom na brehu jazera (bez vrchného dielu plaviek) Willow sa kúpe, na prechádzke... Užili si aj loďky, na snímke speváčkin manžel s Jamesonom, vo vode vzadu Willow ako akvabela.





Pink svoje deti vychováva po svojom, nehľadiac na to, čo si kto myslí. Ponecháva im voľnosť, s manželom ich učia aj navonok „nebezpečným“ veciam – strieľať z pušky či jazdiť na motorke. Tým sa však deti priúčajú okrem zručnosti v činnosti samotnej aj samostatnosti či zodpovednosti za svoje rozhodnutia.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >