Päť detí, tri matky... Slávny futbalista ukázal netradičnú rodinku v plnej kráse

Patricia Poprocká, 24. januára 2024 o 10:19

Päť detí, tri biologické matky, z toho dve neznáme, takže tri deti si svoju biologickú matku vôbec nepoznajú. Pre všetky je matkou súčasná partnerka ich otca. Detí by bolo šesť, ale jedno zomrelo pri pôrode. Reč je o rodine slávneho portugalského futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý ju teraz na sociálnej sieti ukázal v plnej paráde.

Cristiano Ronaldo už niekoľko rokov žije v stabilnom vzťahu s Georginou Rodriguez, s ktorou má dve deti. Najmladšia Bella Esmeralda prišla na svet 18. apríla 2022. Dvojica pôvodne očakávala dvojčatá, chlapček však príchod na svet neprežil. Okrem nej majú ešte šesťročnú dcérku Alanu Martinu, no a k tomu futbalistove tri staršie deti, ktoré vynosili dve náhradné matky – dvojičky Evu a Matea a najstaršieho syna Cristiana juniora.

Všetci spolu. Úsmev nechýba, čo je hlavné.



Z Cristiana juniora je dnes už 14-ročný mladík, ktorý sa podobne ako jeho otec venuje futbalu. Vystriedal viacero juniorských tímov prestížnych klubov vrátane Realu Madrid či Manchesteru United, na jeseň prestúpil do katarského tímu Al-Nassr, v ktorom pôsobí aj jeho slávny otec. Cristiano mladší tu zatiaľ trénuje v tíme U-15 a vyjadril sa, že by si raz rád zahral aj po boku otca.

Otec a syn.


Cristiano s Alanou, keď oslavovala šieste narodeniny.


Ani milióny na konte a celosvetová sláva však pred bolestnými chvíľami nechránia, Cristiano Ronaldo vie o tom svoje, keď pred dvoma rokmi prišli pri pôrode dvojičiek o spomínaného chlapčeka. „Nechápali sme, prečo sa nám to stalo. Bolo veľmi, veľmi ťažké pochopiť, čo sa deje v tom období nášho života,“ povedal o tomto období pre TalkTV. „Nikdy som sa necítil šťastný a smutný zároveň v rovnakom momente. Neviete, či máte plakať alebo sa usmievať. Naozaj neviete, ako reagovať,“ dodal s tým, že nevie nájsť slová na opísanie toho, čo vtedy prežíval. „Bolo to šialene emotívne.“

S Bellou dnes.


Vo voľnom čase sa futbalista venuje svojim deťom.


Oslava narodenín Evy a Matea.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >