Opitý mladík bez vodičáku zrazil sedemročné dievčatko, z miesta nehody ušiel

TASR, 13. apríla 2021 o 04:30

Muž bol obvinený z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Policajti muža chytili.

Foto: Polícia SR

Nešťastie sa stalo minulú sobotu popoludní, keď osemnásťročný mladík bez príslušného vodičského oprávnenia pod vplyvom alkoholu zrazil v Podhoranoch v okrese Kežmarok sedemročné dievča, ktoré stálo pred obytným domom na chodníku.

„Dievčatko spadlo na zem, vodič z miesta ušiel," opísala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Policajná hliadka však vodiča vypátrala a podrobila dychovej skúške.

Ako ozrejmila hovorkyňa, výsledok dosiahol hodnotu 1,6 promile. Pri dopravnej nehode dievča utrpelo úraz, ktorý si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiada dobu liečenia približne štyri týždne.

Polícia vodiča obmedzila na osobnej slobode a umiestnila do cely policajného zaistenia. Prípad vyšetruje poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Kežmarku.



Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatar7luba7 13. apríla 2021 o 07:22

    Ako môže mať vodičák , kde by ho zobral ? Pologramotný , kartu u obvoďáka hrubu 5 cm a na psychtesty je pre neho zbytočne chodiť .
    A ukludnite sa , čo niekoho zabil ; ako sa správne spýtala jeho matka !
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar7luba7 13. apríla 2021 o 23:29

    Podla mna neusiel koly tomu ze bol opity ale sa zlakol ze ho zabije otec toho zrazeneho dietata.Take veci ako zrazit dieta nieje sranda.Tam uz ide o zivot nielen dietatu ale aj tomu co nehodu sposobil sak otec musel mat maximalny adrenalit a keby ho chyti tak na 100percent skonci na traumatologii sam vodic.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar7luba7 13. apríla 2021 o 23:31

    @7luba7 (13.4.2021 07:22)

    ja kedy som otec toho decka tak vodic skoci horsie ako moje dieta
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Zdravie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >