Nádherná fotka dojčiacej Moniky Bagárovej: Som šťastná a vďačná, že môžem

Gabriela Bachárová, 10. septembra 2020 o 04:11

Monika Bagárová (26), česká speváčka obľubená aj na Slovensku, je už tri mesiace šťastnou mamičkou malej Rumie, ktorú má so svojím partnerom, zápasníkom uzbeckého pôvodu Makhmudom Muradovom (30). Mladá mamička je šťastná, že svoje prvé dieťatko môže bez problémov dojčiť.

„Ruminka je plne dojčené bábätko, krásne priberá a všetko je v poriadku. Viem, že v mojom mliečku má všetko, čo potrebuje a som šťastná a vďačná, že môžem dojčiť," vyznala sa speváčka. Na svojich fanúšikov sa však obrátila s prosbou o pomoc. „Sú dni, keď Ruminku nechcem ťahať so sebou tam, kde sa zdržím dlhšie. Ako ste to riešili vy?" opýtala sa Monika Bagárová s tým, že Ruminka zatiaľ odmieta každú fľašku s odstriekaným mliekom. Mladá mamička má v pláne dojčenia sa nevzdávať a pokračovať v ňom, ako sa len bude dať. Pozrite, ako im to pri dojčení svedčí!



Spokojná Ruminka v mamičkinom náručí. Speváčka sa pred nedávnom vyznala, že materstvo je to najlepšie, čo sa jej mohlo prihodiť: „Nikdy by som nepovedala, že budem mať tak obrovskú radosť z grgnutí, prdíkov a hovienok. To je realita, tak to je! Môj malý zmysel života."



Monika Bagárová pri jednom dieťati rozhodne zostať nehodlá. Dcérke, ktorá dostala nezvyčajné meno po mamičke svojho otecka, chce v krátkom čase dopriať súrodenca. „Až nám Ruminka trošku podrastie," konkretizovala speváčka.



Ruminkin otec je profesionálnym zápasníkom v takzvaných zmiešaných bojových umeniach (MMA) a príprave na svoje zápasy venuje dosť času. „Spoločného času je málo a každá chvíľa je pre nás vzácna," otvorene priznáva Monika Bagárová. Povolanie svojho partnera však chápe a snaží sa mu vyjsť v ústrety. „Budeme pri tebe vždy stáť a podporovať ťa," je rozhodnutá speváčka.



Šťastná rodina pohromade.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >