Speváčka Monika Bagárová si užíva svoju maličkú Rumiu: Krásna fotografia s tatinkom v posteli

gb, 13. júla 2020 o 04:30

Koncom mája sa Monike Bagárovej (26), českej speváčke známej aj na Slovensku, narodila dcérka Rumia. Dnes umelkyňa hlási, že materstvo je to najlepšie, čo sa jej mohlo prihodiť.

Mladá mamička sa v materstve očividne našla. Šťastie nachádza aj v celkom obyčajných veciach. „Nikdy by som nepovedala, že budem mať tak obrovskú radosť z grgnutí, prdíkov a hovienok. To je realita, tak to je! Môj malý zmysel života," vyznala sa speváčka. Otcom maličkej Rumie je zápasník uzbeckého pôvodu Makhmud Muradov (30).





Monika Bagárová sa zverila, že dcérka spí s rodičmi v posteli: „Hlavne, že som robila frajerku, že moja bábätko bude pekne spinkať v postieľke. No to určite!" Speváčka priznala, že materstvo je veľká zmena v živote a občas je to veľmi náročné. „Som vďačná za svoju rodinu, lásku a priateľov, ktorí nám pomáhajú a sú stále nablízku. Obdivujem všetky mamičky a hlavne tie, ktoré to zvládajú bez akejkoľvek pomoci alebo majú bábätká rovno dve," povedala speváčka s tým, že aj ona niekedy v noci nespí, má kruhy pod očami a je unavená.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >