Nádherná dcéra Dary Rolins Laura (15) sa prvýkrát objavila na obálke časopisu. Pozrite, aká je prirodzená

gb, 21. júna 2023 o 05:00

Nedávno oslávila sladkých pätnásť a ako oneskorený darček dostala svoju tvár na titulnej strane časopisu. Dcéra speváčky Dary Rolins Laura aj na nej potvrdila, že rastie do krásy a ako modelka by sa bez problémov uživila.

Laura, ktorej však nikto nepovie inak ako Lola, sa objavila na titulnej stránke časopisu Grade, ktorý s ňou pripravil aj rozhovor. Slávna mama vraví, že dcéru ako modelku nikam netlačí, presvedčila ju však nevšedná ponuka.

„Pre mňa ako mamu je to ďalší zásadný, dosť dojemný moment. Nehľadajte za tým jej ani moju ambíciu mať z nej od zajtra modelku. Išlo o ponuku, ktorá sa neodmieta: predstaviť ju v tom najprirodzenejšom svetle. Obyčajne neobyčajnú, tak, ako ju poznáme len my, jej rodina a kamaráti. Bez snahy ju meniť, tvarovať, štylizovať, ani nijako zvlášť medializovať. Som rada, že ju touto cestou môžem predstaviť zase o niečo viac,” nechala sa počuť speváčka, ktorá na konci minulého roka oslávila už svoju päťdesiatku. Lauru má s českým spevákom a hudobníkom Matějom Homolom, s ktorým sa však pre jeho neveru rozišla. Po rozchode však majú stále veľmi dobré vzťahy.



Pozrite si aj video z fotografovania, ktorá predstavuje uvoľnenú Lauru a hrdú mamu Daru.



Pätnásť rokov oslávila Laura na konci mája a mama sa pri tej príležitosti vyznala: „Žiadny iný deň pre mňa nemá takú váhu ako deň, kedy sa narodila Lola. Do života mi vstúpila láska, ktorej sa nevyrovnalo a nevyrovná nič, čo sa stalo predtým ani potom. Od tej chvíle už nič nebolo dôležitejšie, žiadne objatie vrúcnejšie, nič zmysluplnejšie. Moje šťastie narástlo do vesmírnych rozmerov a ja som sa vďaka jej existencii stala lepšou. Vo všetkom.”



Dara Rolins je nielen spokojnou matkou, ale aj šťastnou partnerkou bývalého českého futbalistu Pavla Nedvěda.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >