Stále krajšia dcéra Dary Rolins! Podobá sa viac na mamu alebo na otca?

gb, 13. januára 2022 o 04:30

Laura, dcéra speváčky Dary Rolins, má síce ešte len trinásť rokov, ale už to nie je žiadne malé dievčatko. Začína sa podobať na ženu, za ktorou sa už onedlho začnú otáčať prví nápadníci.

Dôkazom sú fotografie, ktoré speváčka zverejnila v poslednom čase na sociálnych sieťach. Na tej najnovšej je Laura spolu s milovaným rodinným psom Foxinkou, ktorej sa tiež občas ujde kúsok mediálnej pozornosti. Čo poviete, nádherné dievča, však?



Dara Rolins s dcérou Laurou pri minuloročnom vianočnom stromčeku. Boli ako zo žurnálu.



Narodeninová fotografia. Keď Dara Rolins začiatkom decembra oslavovala svoje už 49. narodeniny, zverejnila aj fotografiu s Laurou. Tá sfúkne 14 sviečok na narodeninovej torte už 25. marca.



V lete minulého roka sa Laura s otcom, ktorý je milovníkom rýchlych motoriek, cestovania do exotiky či stanovania v prírode, pozrela do divokého Albánska, a to práve na motorke. Na koho sa podľa vás Laura podobá viac? Na svojho otca, hudobníka Matěja Homolu, alebo na slávnu mamu? Vzťah Dary Rolins a hudobníka sa rozpadol kvôli jeho záletnej povahe.



Speváčka mala vo svojom živote vážnejšie vzťahy s viacerými mužmi, ani jeden však čas nepreveril. Najnovšie to skúša s bývalým českým futbalistom Pavlom Nedvědom (49). Na sociálnych sieťach sa zverila, že je maximálne šťastná a pochválila sa zamilovanými fotografiami zo zimného strediska.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >