„Navždy tvoja verná druhá ponožka...“ Dara Rolins si začína zvykať, že jej milovaná Lola sa osamostatňuje

Gabriela Bachárová, 11. augusta 2022 o 05:00

„Nerobí mi problém tolerovať jej občasné nálady, stavy, keď chce byť sama. A zvykám si aj na to, že vekom dá čím ďalej tým viac prednosť svojmu svetu, svojim kamarátom pred svetom nás dvoch. Priznávam, že akceptovať to je a bude ešte náročné,“ priznáva obľúbená speváčka Dara Rolins. Ako však zároveň dodáva, teší ju, že puberta 14-ročnej Laury, volanej všetkými Lola, nie je dramatická.

Speváčka Dara Rolins zažíva v súkromí veľké zmeny. Pár mesiacov randí so slávnym českým futbalistom Pavlom Nedvědom a vyzerá byť naozaj šťastná. Zároveň však rieši aj svoju dcéru, ktorá sa už začína pomaly osamostatňovať a mamu toľko nepotrebuje. Postupnú stratu milovanej Laury sa však snaží brať s nadhľadom. Pomáha jej pri tom jedna múdra veta.

„Deti sú ako ponožky v práčke, musia sa stratiť, aby sa zasa našli. Tento výrok mi zostal v hlave ešte dlho po tom, ako som ho nedávno počula. Je tak výstižný a ešte je v ňom ten nadhľad, ktorý nesmie stratiť žiadny rodič v okamihoch, keď sú jeho deti stratené,” zamyslela sa speváčka. „Viem, že raz prosto uletí. Najviac túžim po tom, aby vždy, keď sa v tej práčke života stratí, našla cestu späť. Našla cestu ku mne. A aby vedela, že chcem byť vždy a navždy jej verná, druhá ponožka,” vyznala sa Dara Rolins.

Dcérinu pubertu si inak pochvaľuje, hoci ju všetci strašia, že to najhoršie ešte len príde: „U nás ten čas dospievania prebieha zatiaľ pokojne. A možno to bude aj tým, že sme nikdy nemali potrebu Lolu vyslovene vychovávať, poučovať, tvarovať podľa našich predstáv. Aj keď nie v tradičnej rodine, rástla v totálne harmonickom vzťahu.” Speváčka s otcom svojej dcéry, českým spevákom Matějom Homolom nežije, rozišli sa kvôli jeho nevere. Dara Rolins však sklamanie prekonala a v záujme dcéry sa vždy snažila mať s expartnerom dobré vzťahy.

„V živote, a na to som nesmierne pyšná, nás ani raz nepočula na seba kričať, nikdy sa hádať, urážať alebo ponižovať. Viem, že je ešte veľa vecí, ktoré ju i nás prekvapia, zaskočia, sklamú. Veci, ktoré jej podobne ako kedysi aj mne prídu fatálne... Zlomené srdce, telo bez duše, bezradné slzy a tak podobne, ale to všetko ju zasa iba posilní,” je presvedčená speváčka. Pozrite si fotografie, ako Lola rastie a ako jej mama trávi toto leto v spoločnosti svojho partnera.

Laura so svojím otcom.

Dievča sa už stihlo zoznámiť aj so súčasným partnerom svojej mamy, bývalým úspešným futbalistom Pavlom Nedvědom.

Dara Rolins s milencom. Leto si užívajú aj v Taliansku, na fotografii pri známom jazere Lago di Como.

Dara Rolins so svojou mamou.

Leto v slnečnej Kalifornii.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >