Misha s dcérami v nahrávacom štúdiu. Vracia sa na pódiá?

Patricia Poprocká, 3. júla 2021 o 06:31

Po rokoch opäť za mikrofónom a so slúchadlami na ušiach. Speváčka Misha, ktorá sa po narodení svojich dcér stiahla do ústrania, sa nedávno opäť ukázala v nahrávacom štúdiu. Tentoraz aj s dvojičkami-školáčkami Miou a Nalou. Znamená to návrat dvojnásobnej zlatej slávice do hudobného biznisu?

Po rokoch opäť v nahrávacom štúdiu. Bolo veselo.

Foto: Misha

„Len tak, z radosti, s láskou,“ odpovedá, keď sa jej opýtate na dôvody návratu do štúdia. S niekdajšími kolegami Robertom Tkáčom a Martinom Ferenčíkom nahrala Misha v Prešove novú pesničku, ktorá by mala byť hotová koncom júla. V rámci svojho projektu, nazvaného Wawawu, sa títo dvaja hudobníci chystajú nahrať aj ďalšie piesne, každú s iným interprétom. Misha teraz prijala pozvanie na jednu z nich.

„Nikdy som neprestala byť hudobníčkou, odišla som zo šoubiznisu, ale nie od hudby. Stále ju milujem a stále ma baví tvoriť. A tak teraz prišlo toto, takto spontánne, pre radosť sme nahrali pesničku. Nič od toho nečakáme, i keď, samozrejme, budeme sa veľmi tešiť, ak sa bude páčiť,“ hovorí Misha s tým, že sa cíti rovnako ako v začiatkoch svojej kariéry.

Napokon, oproti niekdajším nahrávaniam je tu dnes veľká zmena, nový začiatok – v štúdiu ju prvý raz sprevádzali aj jej dcéry Mia a Nala, ktoré čoskoro oslávia deviate narodeniny. „Bolo načase aj deťom ukázať, čo ich mama robila bežne predtým, než prišli na svet,“ smeje sa Misha. Ako vraví, dievčatám sa prostredie prešovského Basem3nt štúdia páčilo.

Vážne za mikrofónom.

Foto: Misha

„Najprv uveličene skúmali, čo je čo a načo, užívali si to tam. Mia dokonca dokáže vytvoriť úžasné zvuky, ktoré sme tam nahrali a uvidíme, možno ich nejako zapasujeme aj do pesničky,“ dodáva.

Mia a Nala si niekdajšie mamine pracovné prostredie užívali aj takto.

Foto: Misha

Poradkyne za mixážnym pultom.

Foto: Misha

Sústredenie pri kontrole.

Foto: Misha

Pesnička má zatiaľ iba pracovný názov Your Science (Tvoja veda). „Je to niečo iné, než sme robili predtým, ale myslím, že je to dobré. Je to o láske, ale tak trocha inak, v zmysle vedy. Napokon, láska je chémia, a to je veda,“ vysvetľuje speváčka, ktorá je aj autorkou textu.

Maminu pieseň podporili počas prešovského nahrávania Mia s Nalou aj primeranými nápismi na tričkách: „Forget princess, I want to be a scientist“ (Zabudnite na princeznú, chcem byť vedkyňou).

Žiadna princezná, vedkyňa!

Foto: Misha

Misha sa okrem hudby venuje predovšetkým fotografovaniu, ako však vraví, v lete sa chystajú najmä oddychovať. „V momentálnej situácii nevidím dôvod cestovať do zahraničia. Zostaneme doma. Dievčatá tu majú veľkú záhradu, bazén, okrem toho plánujeme nejaké menšie výlety. Naposledy sa nám veľmi páčilo v Bystrianskej jaskyni, takže by sme možno navštívili aj nejaké ďalšie, no a k tomu ešte nejakú ľahšiu turistiku,“ načrtáva plány.

Je medzi nimi aj nejaké koncertovanie? „To určite nie. Pri tom, čo robím a ako žijem, na koncertné šnúry priestor určite nevidím. Aj keď jednorazovým vystúpeniam nevravím nie, naopak,“ vraví.

Bola to príjemná skúsenosť, pre všetky tri...

Foto: Misha

S hudobníkmi Robertom Tkáčom a Martinom Ferenčíkom sa nahrávalo skvele.

Foto: Misha





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >