Millerovci ukázali dvojmesačnú dcérku, meno stále nemá

pt, 26. januára 2022 o 09:22

Viete si to predstaviť u nás? Americkému športovému páru – bývalému zjazdárovi Bodemu Millerovi a jeho manželke Morgan, bývalej volejbalistke, sa narodila dcérka ešte koncom novembra, a hoci meno vymýšľali už mesiace predtým, dodnes ho nemá.

Bode Miller s manželkou Morgan.

Foto: SiTA/AP

Na sociálnej sieti sa hrdý otec pochválil fotografiou najmladšej členky rodiny, meno však stále nespomenul. Ako vysvetlil pre americké médiá, najprv chcú spoznať jej osobnosť a potom vybrať. Ako sa prejavuje dievčatko zatiaľ? „Spať, jesť, spoznávať, unaviť sa, opakovať. Náš program je vcelku rovnaký,“ opísal Bode Miller denný plán k tejto fotografii.

Občas sa ale ide aj na mini expedíciu. Výhľad z bezpečia otcovho chrbta je vynikajúci.

Millerovci zatiaľ dcérku volajú Ocho, čo v španielčine znamená osem, ako ôsme dieťa v rodine. Millerovci spolu vychovávajú svojich štyroch synov – Nasha (6), Eastona (3), dvojičky Ashera a Aksela (2). V roku 2018 prišli o 19-mesačnú dcérku Emeline, ktorá sa utopila počas návštevy u priateľov v bazéne. Bode má ešte z predchádzajúcich vzťahov dve deti – syna Nateho (8) a dcéru Dace (13).

Zatiaľ čo program dievčatka je viac-menej rovnaký, jej starší súrodenci majú pestrejšiu náplň dňa. Zimu treba využiť na lyžiach, otec, úspešný lyžiar je najlepším trénerom.

Dvojčatá v lyžiarskej škôlke.

Nate to skúša aj na snowboarde.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >