Úžasné VIDEO Pozrite sa, čo vo vode dokáže osemmesačný syn lyžiara Bodeho Millera, ktorému sa vlani utopila dcérka

pt, 25. júna 2019 o 07:47

Po tragickej smrti dcérky Emeline, ktorá sa ako 19-mesačná pred rokom utopila v bazéne, robia niekdajší slávny americký lyžiar Bode Miller s manželkou Morgan to najlepšie, čo dokážu – snažia sa, aby sa podobná tragédia už nikdy nikomu nestala. Venujú sa osvete, ako naučiť malé deti pohybovať sa samostatne vo vode, a tiež celkovému zvýšeniu bezpečnosti bazénov.

Easton pred piatimi dňami.

„Sedeli sme na pohovke, pila som čaj, rozprávali sme sa. Náhle sa mi zdalo, že je nejaké ticho. Otočila som sa a všimla si, že dvere, vedúce na k bazénu boli otvorené. Zastavilo sa mi srdce,“ opísala Morgan ešte vlani v rozhovore pre NBC Morgan osudnú chvíľu na návšteve u priateľov.

Vybehla tam, no maličkú Emeline už videla vznásať sa vo vode. A hoci hneď za ňou skočila a na pomoc prišli záchranári, dievčatko jej v nemocnici na druhý deň zomrelo v náručí.

Morgan bola už vtedy tehotná a v snahe zabrániť podobným tragédiám v budúcnosti sa o svoj príbeh sa podelili s verejnosťou. Zároveň svojho novorodeného synčeka Eastona viedli k tomu, aby sa vedel pohybovať vo vode. Keď mal šesť mesiacov, začal s kurzom pod vedením vyškoleného inštruktora. Výsledok ukazuje aj toto video, ktoré Bode Miller zverejnil na Instagrame.

Pre osemmesačného Eastona to očividne nie je práve najpríjemnejšia chvíľa, ide tu však o to, aby v prípade núdze dokázal prežiť. „Keby som vám povedal, že osemmesačný človiečik sa dokáže sám zachrániť vo vode, verili by ste mi?,“ komentoval toto video hrdý otec Bode. Podľa neho by takéto záchranné plavecké lekcie mali absolvovať všetci.

Verejnosť aktivity Bodeho Millera a Morgan oceňuje, v komentároch na sociálnych sieťach im vyjadrujú obdiv a podporu. „Ste úžasní. Svoju tragédiu ste premenili na takéto pozitívne veci. Moje srdce stále žiali, ale váš malý anjelik sa pozerá zhora a usmieva sa na svojich rodičov,“ napísal jeden z nich.

Bode dbá na to, aby sa vo vode vedeli správať aj jeho dve staršie deti, skáče s nimi do vody a trávi s nimi čas v bazéne, o čom svedčí ďalšie video.


Na Emeline nezabúdajú, jej portrét má Bode dodnes na lyžiach.

Veľmi ju ľúbil.

Bode Miller s aktívnou kariérou už skončil, na svahoch je stále ako doma. Preteká jeho syn, ktorému sa podarilo v zime aj vyhrať preteky, na čo bol jeho slávny otec neskutočne pyšný.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >