Malí synovia slávnych otcov: jeden skáče salto do vody, druhý triafa puky, ďalší upratuje kanceláriu

Patricia Poprocká, 8. júla 2020 o 04:25

Aký otec, taký syn. Svojich rodičov celkom prirodzene napodobňujú všetky deti, tie zo športových rodín to už od najútlejšieho veku skúšajú so športom, deti umelcov zasa s hudbou či kreslením. Výsledky sú niekedy ohromné a slávni oteckovia sa nimi pochválili na sociálnych sieťach.

Päťročný Kostelič skáče salto do vody

Má byť po kom – športovali už jeho starí rodičia, teta Janica patrí medzi najlepšie lyžiarky histórie a podobne aj jeho otec – Ivica Kostelič. Päťročný syn chorvátskeho šampióna trávi letné dni pri mori, konkrétne na ostrove Mljet, kde majú Kosteličovci letný domček, a toto je výsledok. „Päť rokov, a už toto..,“ pochválil sa Ivica na Instagrame.

Salto je naozaj krásne a v malom Kosteličovi mnohí fanúšikovia už teraz vidia nasledovníka slávnej súrodeneckej dvojice. „Jablko nepadá ďaleko od stromu. Gény nezaprieš. Bravo nasledovníkovi!,“ nešetrili chválou v komentároch. Pozrite sami.

Ak by bol niekto zvedavý, takto vyzerajú Ivicovi synovia, ktorým sa pred 4 mesiacmi narodili sestry dvojičky, na lyžiach.

Dvojročný Ovečkin to s hokejkou vie

Aj v dvojročnom Sergejovi vidia fanúšikovia otcovho nástupcu, budúceho kráľa strelcov. Slávny hokejista Alexander Ovečkin, ktorému sa nedávno narodil druhý syn Iľja, sa so starším potomkom zabáva, ako inak, hokejovo. Takto mu nedávno postavil pred bránku puky a malý Sergej ich takto vytešene triafal do brány.

Alexander Ovečkin video zverejnil bez komentára, priaznivci však už rozprúdili debatu, či je pravák alebo ľavák („jednoznačne ľavák,“ vyšlo napokon) a o tom, že „jeho backhand je naozaj silný“. „Budúca hviezda!“, skonštatoval ďalší. Nuž, uvidíme, hlavne, že malý má radosť.

Traja Ovečkinovci.

Aké je to písmenko, Timko?

Pozrime sa ale aj na Slovensko. Dvojnásobným otcom sa nedávno stal aj spevák Adam Ďurica, ktorý so starostlivosťou o deti manželke rád pomáha. Staršiemu Timkovi sa so záujmom venuje a ani nie dvojročný Timko už takto dokáže rozoznávať písmenká.

Ďuricovci nedávno pokrstili najmladšieho člena Benjamína.

Timko.

Poriadok musí byť!

Hudobník skupiny Para Matúš Vallo sa v posledných komunálnych voľbách stal primátorom hlavného mesta a jeho syn dovŕšil nedávno rok. Ako správny Bratislavčan na prechádzkach spoznáva krásy hlavného mesta a keď treba, takto otcovi poupratuje primátorskú kanceláriu.

Prvé krôčky v Bratislave.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >