Máte vlastný výrobok s motívom srdiečka? Prihláste sa do súťaže o hodnotné ceny, víťazka získa i 500 eur

gb, 3. marca 2021 o 04:50

Ste tvorivá mamička či babička a máte vo svojej dielničke výrobok v tvare srdiečka alebo s motívom srdiečka? Potom sa môžete prihlásiť do šiesteho ročníka Veľkej srdiečkovej súťaže.

Prihlásite sa do súťaže?

Foto: shutterstock.com

Pre tri víťazky má organizátor, spoločnosť Čo dokáže mama, vďaka partnerom pripravené pekné ceny. Keďže je toto obdobie finančne náročné pre mnohých, spoločne so Slovenskou sporiteľňou rozdelia medzi tri víťazky až 1 200 eur (500 eur víťazka, 400 eur druhé miesto a 300 eur tretie miesto).

Hlavná víťazka získa srdiečkový zlatý šperk od Hany Kašičkovej, ktorá je zároveň aj členkou poroty. Všetky víťazky získajú marketingové kampane svojej značky, poukážky na nákup od Intermedic a v Miestni, rodinnú vstupenku od Malkia Park a srdiečkový balíček od Fusakle. K tomu individuálne poradenstvo v podnikaní od Slovenskej sporiteľne.

Do súťaže sa môžu prihlásiť mamky, babičky (na veku nezáleží) s výrobkom, ktorý samé vyrobili, vymysleli alebo nadizajnovali. Výrobok musí byť v tvare srdiečka alebo obsahovať motív srdiečka. Každá súťažiaca sa môže zapojiť do súťaže len s jedným výrobkom. Výrobok je možné prihlásiť zaslaním na e-mail sutaz@codokazemama.sk do 5. marca 2021 do 12:00. Zaslať treba jednu reprezentatívnu fotku výrobku. Rozmazané či nezaostrené fotky do súťaže nezaradia. Treba uviesť názov výrobku, popis výrobku, meno a priezvisko, kontaktné údaje: adresa a telefónne číslo, váš príbeh (rodina, tvorba...). Len výrobky, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené do súťaže.

Tím Čo Dokáže Mama vyberie zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnia podmienky, tie, ktoré postúpia do verejného hlasovania. Tieto výrobky zverejnia 7. marca 2021 na facebookovej stránke Čo dokáže mama. Hlasovať sa bude pomocou lajkov do 26. marca do 12:00 a 15 výrobkov s najviac lajkami postupuje do finále. O víťazkách potom rozhodne porota, výsledky zverejnia 31. marca.

Všetky informácie o súťaži nájdete na www.codokazemama.sk/sutaz/srdieckova-handmade-sutaz-s-co-dokazemama-2021

Projekt Čo dokáže mama založila v júni 2015 Andrea Kováčová počas svojej materskej dovolenky, s cieľom vytvoriť priestor pre mamičky, ktoré chcú ukázať, čo dokážu popri svojich deťoch. Projekt sa za šesť rokov rozrástol na viac ako 47 000 aktívnych členiek, ktoré na webovej platforme www.codokazemama.sk predávajú výsledky svojej kreatívnej činnosti – ručne tvorené výrobky, služby a vydané knihy. Čo dokáže mama svojou činnosťou podporuje rodiny s nevyliečiteľne chorými deťmi, ktorým odovzdáva časť výťažku z predaja realizovaného na webovej platforme.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >